Vlasotinački bokseri izdominirali na prvenstvu

Vlasotinački bokseri izdominirali na prvenstvu
Podeli:

Pred oko 500 ljubitelja plemenite veštine juče je u Sportsko rekreativnom centru „Vlasina“ u Vlasotincu održano pojedinačno prvenstvo jugoistočne Srbije u boksu za sve uzraste i oba pola.

Gledaoci u Vlasotincu su mogli da uživaju u 21 borbi, a učešće na ovom prvenstvu je uzelo 15 bokserskih klubova sa teritorije jugoistočne Srbije

Bokseri bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca osvojili su sedam zlatnih medalja i pehar za najuspešniji klub na prvenstvu.

Medalje i pehari koje smo danas osvojili su rezultat dugogodišnjeg rada trenera našeg kluba sa Vlasotinačkom omladinom. U narednom periodu nas očekuje prvenstvo Srbije, koje će biti održano u Kragujevcu od 12. do 14. maja, na kome očekujemo dobre rezultate“, kaže Milan Jović trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Osvajači zlatnih medalja su Andrija Andrejević, Milan Stanojević, Pavle Takić, Alek Andrejević, Ognjen Mitić, Marko Bidžić i Nemanja Stojanović. Za najboljeg boksera u uzrastu školaraca proglašen je Alek Andrejević, a za najboljeg boksera u uzrastu mladih Nemanja Stojanović, takođe članovi bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Dragan Marinković


Podeli: