VLASOTINCE: Putanja kretanja cisterni sa vodom

Dve cisterne sa pijaćom vodom kruže danas Vlasotincem i okolnim mestima.  Jedna cisterna dežura kod Doma Zdravlja u Vlasotincu i reagovaće interventno u samom Vlasotincu, a kontakt telefon vozača cistern je 063/106-57-86.

Cisterna sa pijaćom vodom leskovačkog “Vodovoda” kreće se duž ulice 29. Novembra do zgrade opštine, zatim ulicom 22.divizije, prema Manastirištu do Boljara, a u povratku ulicom Milentija Popovića, Vlasinskom i u  naselja Konopnica, Batulovce i Stajkovce.

Tom maršrutom cisterna će se kretati tokom dana i zadržavaće se tamo gde ima potrebe za zahvatanjem vode. Broj telefona vozača cisterne 061/268-30-51

Cisterna grdeličkog “Vodovoda” kreće od opštine Vlasotince I ulicama Ive Lole Ribara, Vuka Kardžića, Mije Milenkovića, naselja Šišava, Lomnica, Kamenica, Save Kovačevića, Marka Oreškovića, Gruner, ELrad, Motel Gunjetinac, Orašje, Kukavica, Ladovica, Gložane, Prilepac. Broj telefona vozača cisterne 064/482-18-37.

Vodostaj Vlasine je za sada u stagnaciji jer su padavine prestale. Od četvrtka uveče do sinoć, za 24 sata, porastao je  za metar, pokazuju podaci Republičkog hidrometeorološkog zavoda. Za 12 sati zakazana je sednica opštinskog Štaba za vanredne situacije.

(Kraj)