Vozač motora teže povređen u centru Leskovca

Vozač motora teže povređen u centru Leskovca
Podeli:

Muškarac star oko 30 godina teže je povređen u sudaru motora i putničkog vozila ali je van životne opasnosti, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj policiji.

Do saobraćajne nezgode došlo je u centru Leskovca na raskrsnici Bulevaru oslobođenja i Ulice Nikole Skobaljića 15 minuta pre 16 časova.

Vozač automobila je udario u vozača motora koji je sa vidljivim povredama prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta, a jedna traka na bulevaru je i dalje zatvorena za saobraćaj.

Dragan Marinković / FOTO: Nikola Cvetković


Podeli:
 1. Sima Original 17.10.2017., 20:16

  Pa motoristi lete ko majmuni…opste nepostovanje propisa i kulture…a milicija ladi stojka sa radarima na periferiji negledajuci sta se u centru desava…krivica je policije pa motocikliste koji se kurce…raspad sistema

  • Druže,kao prvo, ljudi koji voze automobile skreću bez migavaca, ne proveravaju druge putanje i suprotan smer, misleći da voze tenkove a ne automobile, motociklisti voze preko ograničenja ali najviše nezgoda se dešava oduzimanjem prvenstva prolaza motorciklisti i loše procene brzine kretanja motora.

  • Istina živa. Mene su kaznili juče jer sam 31 km/h vozio u zoni za 30 km/h… (pored škole)
   A reli trke divljaka i maminih sinova po gradu nikog ne dotuču, niti će se iko opteretiti time. …

   • „Zona škole“ a učenici te iste škole skaču ko majmuni na kolovoz ne glegajući da li ide neko vozilo, a narodna milicija je priča za sebe koja nije vredna pomena, bruka i sramota, kažnjavaju narod za sitnice a majmune sa džipovima i seljačine sa parama samo pozdrave, takođe u zoni škole pri brzini od 80/h.

   • Zanimljivo, ne znam da li ćete objaviti, ali dok sam davao podatke policajcu kod Hemijske škole, jer sam prekoračio brzinu u zoni škole od 4km/h, pored policajca i mene je projurio „žestok leskovački momak“ bez kacige na skuteru i samo je podigao ruku u znak pozdrava. Naravno, policajac mu je otpozdravio. Ne mogu da mislim drugačije, osim da je skuterima i ostalim dvotočkašima zakonski dozvoljeno prekoračenje brzine u zoni škole.
    A onda se nađe neko ko ne poštuje takve vozače i … imamo krv (ili ulje) kao na fotografiji gore…

   • Leskovcanka 19.10.2017., 15:07

    I nas isto juce 2500din ZONA SKOLE.Vozili dotrajali jugo 40 na sat,na regionalom putu kod Poljoprivredne skole, dozvoljeno 30.Dok nam je pisao kaznu,dobro nas ne pogazise sa dzipovima i besnim autima,koji su samo jurili.Ali suprug i ja sa jugom koji se jedva krece smo najveca opasnost.

 2. miljan zmaj 18.10.2017., 01:07

  opaaaa znaci prodala se papirika pa se kupuju motori

 3. Bio sam na samoj raskrsnici kada se to desilo. Video sam samo kako je išao brzo i kako je kocki, nisam siguran ko je kriv, samo sam prošao, jer nisam mogao da gledam jadnog dečka kako leži na trotoaru i prilaze da mu pomognu. Jis jednom kažem nisam siguran ko je kriv, da li je motorista ili čovek u kolimaa koji je skoro stajao u mestu prilikom udarca. Ja samo mislim da je neprilagidjena brzina motorista glavni uzrok, ali samo da njemu bude dobro, to je najbitnije.

 4. Postoje savesni vozači motora, gde i sam pripadam. Međutim, uvek kada me protiču sa leve strane dok vozim auto dobiju batine. Do sada su dvoje dobili po šamar!

 5. Miloš Jović 18.10.2017., 12:17

  Ja kao neko ko vozi motor, molim ljude da ne generalizuju stvari i da ne proglašavaju sve motoriste bahatim majmunima. To što stvarno postoji par njih koji jure gradom, nije razlog da i one koje voze motore iz ljubavi i po svim propisima stavljate u isti koš sa njima. Apelujem na sve normalne i novopečene motoriste da voze maksimalno pažljivo, posebno po gradu, jer velika većina vozača automobile te neće nimalo ispoštovati. A nije ni čudo da je tako, jer sam pre 2-3 dana stajao preko puta žel. stanice kod trafika i nailazi auto Auto škole „Crveni signal“, za volanom kandidat, zaustavlja se ispred znaka „ZABRANJENO ZAUSTAVLJANJE I PARKIRANJE“, instruktor izlazi napolje, odlazi do trafike da nešto kupi, dolazi na mesto vozača, pozdravlja se sa kandidatom koji izlazi iz auta, seda za volan i odlazi. Ovakvih primera gde sami instruktori u toku obuke ne poštuju propise i kandidate uče pogrešnim stvarima ima svakog dana i možda tu leži veliki deo problema, što danas svako radi taj posao.

 6. Treba da se zapita i onaj djurovic što vozi motor bez kacigu (dok ni jedan policajac nema m… Da ga a kazni(ne daj bože da ja nemam kacigu plato bih u prvih 500 metara)) ,mogao je i on da bude. Zato mislim da kao neko ko je predsednik skupštine (grada) treba da bude primer mladima kad već vozi motor nek stavi tu kacigu!!!!

 7. Nekad su se znali pravi vozači motora … Lole, Cobi Kavasaki, … sad svaka šuša može da kupi motor od >250 cca i misli da ako ga isturira kroz centar, da je glavni baja u selO.
  p.s. Znam da više ima savesnih vozača motora, ali par budala koje policija (ne)toleriše kvare utisak …

Comments are closed.