Vozač motora teže povređen u centru Leskovca

Vozač motora teže povređen u centru Leskovca
Podeli:

Muškarac star oko 30 godina teže je povređen u sudaru motora i putničkog vozila ali je van životne opasnosti, potvrđeno je Jugmedii u leskovačkoj policiji.

Do saobraćajne nezgode došlo je u centru Leskovca na raskrsnici Bulevaru oslobođenja i Ulice Nikole Skobaljića 15 minuta pre 16 časova.

Vozač automobila je udario u vozača motora koji je sa vidljivim povredama prebačen u Urgentni centar Opšte bolnice Leskovac.

Policija i dalje vrši uviđaj na licu mesta, a jedna traka na bulevaru je i dalje zatvorena za saobraćaj.

Dragan Marinković / FOTO: Nikola Cvetković


Podeli:

Pa motoristi lete ko majmuni…opste nepostovanje propisa i kulture…a milicija ladi stojka sa radarima na periferiji negledajuci sta se u centru desava…krivica je policije pa motocikliste koji se kurce…raspad sistema

Istina živa. Mene su kaznili juče jer sam 31 km/h vozio u zoni za 30 km/h… (pored škole)
A reli trke divljaka i maminih sinova po gradu nikog ne dotuču, niti će se iko opteretiti time. …

I nas isto juce 2500din ZONA SKOLE.Vozili dotrajali jugo 40 na sat,na regionalom putu kod Poljoprivredne skole, dozvoljeno 30.Dok nam je pisao kaznu,dobro nas ne pogazise sa dzipovima i besnim autima,koji su samo jurili.Ali suprug i ja sa jugom koji se jedva krece smo najveca opasnost.

Zanimljivo, ne znam da li ćete objaviti, ali dok sam davao podatke policajcu kod Hemijske škole, jer sam prekoračio brzinu u zoni škole od 4km/h, pored policajca i mene je projurio „žestok leskovački momak“ bez kacige na skuteru i samo je podigao ruku u znak pozdrava. Naravno, policajac mu je otpozdravio. Ne mogu da mislim drugačije, osim da je skuterima i ostalim dvotočkašima zakonski dozvoljeno prekoračenje brzine u zoni škole.
A onda se nađe neko ko ne poštuje takve vozače i … imamo krv (ili ulje) kao na fotografiji gore…

„Zona škole“ a učenici te iste škole skaču ko majmuni na kolovoz ne glegajući da li ide neko vozilo, a narodna milicija je priča za sebe koja nije vredna pomena, bruka i sramota, kažnjavaju narod za sitnice a majmune sa džipovima i seljačine sa parama samo pozdrave, takođe u zoni škole pri brzini od 80/h.

Druže,kao prvo, ljudi koji voze automobile skreću bez migavaca, ne proveravaju druge putanje i suprotan smer, misleći da voze tenkove a ne automobile, motociklisti voze preko ograničenja ali najviše nezgoda se dešava oduzimanjem prvenstva prolaza motorciklisti i loše procene brzine kretanja motora.

opaaaa znaci prodala se papirika pa se kupuju motori

Bio sam na samoj raskrsnici kada se to desilo. Video sam samo kako je išao brzo i kako je kocki, nisam siguran ko je kriv, samo sam prošao, jer nisam mogao da gledam jadnog dečka kako leži na trotoaru i prilaze da mu pomognu. Jis jednom kažem nisam siguran ko je kriv, da li je motorista ili čovek u kolimaa koji je skoro stajao u mestu prilikom udarca. Ja samo mislim da je neprilagidjena brzina motorista glavni uzrok, ali samo da njemu bude dobro, to je najbitnije.

Postoje savesni vozači motora, gde i sam pripadam. Međutim, uvek kada me protiču sa leve strane dok vozim auto dobiju batine. Do sada su dvoje dobili po šamar!

A sa koje strane treba da te „PROTIČU“

Ja kao neko ko vozi motor, molim ljude da ne generalizuju stvari i da ne proglašavaju sve motoriste bahatim majmunima. To što stvarno postoji par njih koji jure gradom, nije razlog da i one koje voze motore iz ljubavi i po svim propisima stavljate u isti koš sa njima. Apelujem na sve normalne i novopečene motoriste da voze maksimalno pažljivo, posebno po gradu, jer velika većina vozača automobile te neće nimalo ispoštovati. A nije ni čudo da je tako, jer sam pre 2-3 dana stajao preko puta žel. stanice kod trafika i nailazi auto Auto škole „Crveni signal“, za volanom… Opširnije »

Treba da se zapita i onaj djurovic što vozi motor bez kacigu (dok ni jedan policajac nema m… Da ga a kazni(ne daj bože da ja nemam kacigu plato bih u prvih 500 metara)) ,mogao je i on da bude. Zato mislim da kao neko ko je predsednik skupštine (grada) treba da bude primer mladima kad već vozi motor nek stavi tu kacigu!!!!

Nekad su se znali pravi vozači motora … Lole, Cobi Kavasaki, … sad svaka šuša može da kupi motor od >250 cca i misli da ako ga isturira kroz centar, da je glavni baja u selO.
p.s. Znam da više ima savesnih vozača motora, ali par budala koje policija (ne)toleriše kvare utisak …