Vraćaju se kući!

Vraćaju se kući!
Podeli:

Nenad Jovanović iz Rečuce kod Žitorađe i Siniša Petrović iz Žitnog Potoka, dvojica Srba uhapšenih zbog sumnje da su učestvovali u ubistvu američkog turiste Bakarija Hendersona, pušteni su iz grčkog pritvora uz kauciju od po 5.000 evra.

Kako Kurir saznaje, Jovanović i Petrović će moći da napuste Grčku i da se vrate u Srbiju.

Za to ubistvo opzuženo je devet osoba – jedan Grk, sedam državljana Srbije i državljanin Velike Britanije srpskog porekla.

NOVI SNIMAK SA ZAKINTOSA: Krvnički tukli Amerikanca, umro za 20 sekundi (VIDEO)

Neizvesno je kada će početi samo suđenje jer je prethodno potrebno sprovođenje detaljne istrage i, naravno, prikupljanje dokaza.

(Kurir.rs)


Podeli:
E sad, kakav smo mi narod mi cemo ovu dvojicu da dizemo u zvezde i da od njih pravimo heroje umesto da im policija napravi dosije pa da ih zestoko kazni ako u buducnosti nekome opale i najobicniji samar. Ali uopste me ne zanima sudbina kabadahija ako se dokaze da su ubili coveka. a vi koji mislite da je to OK sto su ubili Amerikanca pa jos i crnca onda ste stvarno za lecenje. Ja zaista povedem racuna da ne zgazim ni mrava ako je to moguce a kamo li da ubijem coveka. Ako su branili devojku oni su je… Opširnije »