Vranje slavi uspeh Dinama

Vranje slavi uspeh Dinama
Podeli:

VRANJE – Proslava titule u Srpskoj ligi Istok i plasman u viši rang takmičenja fudbalskog kluba “Dinamo” iz Vranja, biće organizovani u nedelju 31. maja, u večernjim satima, nakon utakmice sa ekipom Car Konstantin iz Niša, saopšteno je danas na konferenciji za novinare u prostorijama FK Dinamo. Kako je rekao gradonačelnik Vranja i predsednik Skupštine kluba Zoran Antić, najpre će u 17.30h početi meč Dinamo – Car Konstantin, potom će nakon utakmice, biti uručen šampionski pehar, a zatim će prvotimci Dinama „plavim vozićem“ doći do Trga Staniše Stošića, gde će biti postavljena bina na kojoj će nastupiti orkestar Nenada Mladenovića i pevačica Katarina Živković.

Antić je pozvao navijače Dinama i sve građane da zajedno sa igračima i rukovodstvom kluba proslave ulazak u Prvu ligu Srbije.

“Posle žestokih problema koje je klub imao u prethodnim sezonama, kada smo dotakli fudbalsko dno, uspeli smo da se podignemo poput Feniksa i da uredimo odnose unutar kluba, što je rezultiralo činjenicom  da smo se za svega 14 meseci vratili u Srpsku ligu”, rekao je Antić i dodao da je ovaj plasman, za fudbal u Vranju, nemerljiv uspeh. Poziv da prisustvuju proslavi titule upućen je i fudbalskom i političkom vrhu Srbije, a kako je istaknuto sve troškove proslave plasmana “Dinama” u Prvu ligu Srbije snosiće sponzori i prijatelji kluba.

Na pitanje ko su sponzori proslave Antiće je odgovorio da je reč o „sponzorima i prijateljima“ i još jednom pozvao sve Vranjance da proslave ovaj veliki usmeh fudbalskog kluba iz Vranja.

(Kraj)iva


Podeli:
  1. ovu vest treba da procita nas gradonacelnik dr Goran Cvetanovic, jer je greota i bruka da Dubocice vise nema

  2. Ne pominjete najzasluznijeg, direktora kluba Krnju koji je proslog leta uveo Dinamo u srpsku ligu, a sada vas je uveo i u prvu ligu. Svaka cast Krnjo dokazao si da si kralj fudbala, ti si ponos Predejana

Comments are closed.