Vučić odradio selfi sa radnicama

Vučić odradio selfi sa radnicama
Podeli:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, prilikom otvaranja “LebanTeks”-a, razgovarao je sa radnicima u ovoj fabrici, a pao je i po koji selfi.

“Nije lako ali mora da se radi, zar ne”, konstatovao je u razgovoru sa novozaposlenima Vučić, koji sve vreme nije skidao osmeh sa lica.

On je imao dovoljno strpljenja da se slika sa radnicama koje su ga zamolile, pa je i odradio par selfija zbog kojih je i zvanično obraćanje novinarima kasnilo nekoliko minuta.

Uz predsednika Vučića, sve vreme su bili gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović i  ministar trgovine, turizma i telekomunikacija Rasim Ljajić.

USKORO OPŠIRNIJE.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Selfi je njegov krajnji domet…

  • Od mrznje i ljubomore, ne znas sta da napises pa lupas kao otvoren prozor na promaji. Bedno i jadno od tebe.

  • Ti kad kazes nesto, kazes malo al GLUPO, i to mnoogo GLUPO! Nisi mu ni do kolena !

 2. Predsednik Vucic je zadovoljan jer je otvorio fabriku u nasem mestu posle toliko godina, naravno da se biti nasmejan, kao i radnici koji tamo rade. Svi smo mi ponosni na Lebane i nasu lokalnu samoupravu, ovo je danas radostan dan za sve nas.

 3. Predsednik je covek koji postuje svakog radnika, a svim radnicima, kao i svakom coveku je velika cast biti pored predsednika kao i slikati se sa njim. Danas svi mozemo biti ponosni na Lebane.

 4. Da ima za mene.... 28.12.2017., 16:23

  Lako je za Lebančane,oni si imaju profi-fotografe!!!Kakav fotograf,takav investitor(koji ,,brine“ o iseljavanju mladih iz Lebana) a vreme će reći kakve će slike Lebana biti!!?

 5. Lebane pocelo da zivi,sa danasnjim danom fabrika krenula a to sto se nekima ne dopada neka i dalje ispijaju kaficu i mastaju da mogu bti vise deo vlasti ne Vi ste ruzna proslos Lebana,A Vucic i opstinsko rukovodstvo nacelu sa Ivanom,Bobanom i Goranom su buducnost sa podrskom mladih i skolovanih direktora

Comments are closed.