Vučić otvorio novi Klinički centar u Nišu

Vučić otvorio novi Klinički centar u Nišu
Podeli:

U Nišu je danas otvoren novi Klinički centar, najmoderniji u našoj zemlji, koji će se prostirati na 45.000 kvadratnih metara.

Kako prenosi Kurir, otvaranju niškog kliničkog centra prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić, predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić, ministri u vladi, gde im je rukovodstvo klinike predstavilo novu opremu i kompletne kapacitete sa kojima KC raspolaže.

U obnovu i izgradnju te zdravstvene ustanove, uključujući i nabavku nove opreme, uloženo je 50 miliona evra.

Prvi pacijenti biće primljeni do kraja godine.

Izgradnja Kliničkog centra je počela 1970. godine, a tada su započeli radovi na izgradnji 14.000 kvadratnih metara, koji su obustavljeni krajem sedamdesetih godina.

(Kurir.rs)


Podeli:
 1. Nislije su tolko odusevljene da nisu htele ni da izadju. Umesto njih po zadatku su dosli seljaci iz Vranje, Leskovac, Krusevac, da izigravaju Nislije, koje bas briga za kliniku. Pa sto im onda otvarate kliniku, aklo im ne znaci? Mogli ste u Leskovac, u Vranje da je pustite. Ocekujem da na celo klinike bude doktor iz Leskovac, a i da se zaposle lekari iz gradova koji su pruzili podrsku. Nislije nek si sede dom i tad, ko i danas.

  • I ovaj klinicki centar ste gradili, i gradili, bas kao auto put kroz grdelicku klisuru. Aleksandar Bugojanski je opet recitovao, premda cujem da je bilo i gladnih.

 2. To majka vise ne radja 17. decembra 2017., 7:45 pm

  Da li je poceo i da vrsi operacije na otvorenom srcu.
  ON sve moze On sve zna, a najvise da laze.

 3. Velika stvar za jug! Svaka cast tebi Vucicu! Svi ostali koji laju nisu ti ispod nokta. Samo napred! A vi sto ne vidite dobru stvar ni da vas napadne, zelim da prvi ,, naselite“ ovu kliniku i sami se uverite u kvalitet usluga😆

  • Vucic da se spakuje i da ide u Bugojno, jel prema Klempi sve zna. Stvarno ce se prihvati neke hiruske intervencije na nekom jadniku.

Comments are closed.