Vučićev miting u Vranju napunili Nišlije, Vlasotinčani, Leskovčani, Vučjanci…

Vučićev miting u Vranju napunili Nišlije, Vlasotinčani, Leskovčani, Vučjanci…
Podeli:

Do 16 časova u Vranju je već bilo dvadesetak autobusa, najviše iz Niša, ali i iz Leskovca, Lebana, Vučja i Vlasotinca prepuni simpatizera koji su napunili halu u kojoj je Aleksandar Vučić kao predsednički kandidat održao svoj prvi predizborni miting.

Ok radio prenosi da je na mitingu u hali u vranju bilo oko 5.000 njegovih pristalica kojima je poručio da on nije samo stranački, nego i kandidat građana.

Vučić u Vranju: Ne plašim se opozicije i lažne elite

Vi znate da Aleksandra Vučića za predsednika ne kandiduju političari nego narod Srbije i zato Vučić u svom poslu ne sme da stane, a mi svi zajedno moramo da mu pomognemo“, rekao je na mitingu SNS u Vranju predsednik Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić.

Miting SNS održan je u sportskoj dvorani u Vranju, a sa njega je više puta poručeno „brže, bolje, jače“, što je i moto predsedničke kampanje Aleksandra Vučića.

Ivica Dačić je na mitingu poručio da drugi predsednički kandidati ne treba ni da dolaze u Vranje, jer u tom mestu važi poslovica: „U Vranje nema laganje“.

Osim Dačića, na mitingu se prisutnima obratio i Dragan Marković Palma, a prisustvovali su mu predstavnici stranaka vladajuće većine, koje su podržale kandidaturu Vučića.

OK radio, N1 / FOTO: OK radio


Podeli:

Svi iz stoosmospratnicu.Ja ne be.

zivecu i dalje u Srbiju
Iso je ko je morao. AV je doneo Uredbu o zabrani zaposljavanja u drzavnim sluzbama, a jadnim clanovima SNS izdaje Ugore o delu. na po mesec dana. Sada pojacavaju kolicinu ovih Ugovora, pred izbore. E ovi jadnici koji imaju ove Ugovore moraju da idu na mitinge AV i sa sobom da povedu svoju siru familiju i prijatelje koji hoce da podju. Dakle podanici njegovog kraljevskog visocanstva AV idu na mitinge, najcesce, a u malom broju su oni koji to cine zbog sendvica. Gladan narod sta da se radi. Tvrdim da polovina juce prusutnih u Vranju nece glasati AV zato sto… Opširnije »

ne može kod nas bez „druže tito mi ti se kunemo“… samo što to sad nije tito nego vucic.

Прво оставка, па кампања Премијеру. Део мог новца из пореза иде у караван – коалицију, сендвичи, 1.000 динара. Оставка!!!

Moja dobqa prijateljica je danas bila u Vranju po zadatku. Kaze da joj se place ali mora da ide da bi ostala na radnom mestu. Vucicu, Mesko, gde ce vam dusa, znate li? Setite se da i pesma kaze: „Neko to od gore vidi sve“.

Pa nisu oni krivi, ona je kriva. pusti ti te price morala. To ko ona ciganaka a sto se tice morala morala sam. Da bi ostala na radnom mestu, pa i ja ne primam platu na drzavno jasle.

Zbog toga smo i tu gde smo. Ako si dobio posao na „prljav“ nacin, moras biti svestan i spreman da radis „praljave“ i prljave stvari do kraja da bi ga zadrzao. Nema tu posle plakanja i kao sto gospodin Goran s pravom kaze – „sto se tice morala, morala sam.“ Sest godina ratujem za mesto u struci… ma za bilo kakvo mesto, ali da „jedem sendvic“, nikada necu! Ruke se operu, OBRAZ NIKADA!!!

Bravo. Pravo u centar. Svi kukaju, žale se, ne mogu da veruju ali opet pristaju da ih vodaju i tretiraju kao ovce. Za 250-300 evra. Da li su svesni da svojim ponašanjem i činjenjem određuju budućnost i svojoj deci koja će sutra morati da rade sve isto što i oni, ako ne i gore stvari da bi se uhlebili. Kako se nikom ne smuči, da podigne glas, da pokaže kako ih ucenjuju, maltretiraju i prete. To danas, u eri mobilnih telefona, nije teško.
Ali, kod nas sve poskupljuje osim ljudi. Oni su sve jeftiniji, skoro pa džabe.

Patetični ste sa tim „neko od gore vidi sve“. Jedno pitanje za vas: da li se često vidjate i čujete sa tom vašom izmišljenom prijateljicom?

Najponosniji građanin

„Neko od gore vidi sve“. Gotovo je sa vašim manipulisanjem, provaljeni ste.

Ponosni, šta se to dešava sa tobom? Čovek danas ne može napolju ni veš da prostre a da mu se komšije ne smeju.
…em ti seljakluk, gde živimo!

Kako vaam niijee žaoo! …e mu pomerate :-) Kako će šef razlikovati komentare svoga bota od drugih. Niste fer.

Ja sam bio sa svoju porodicu i lepo smo se sproveli

Bednih dusa kolko hoces, sendvic je cudo.

Jel to romski?Ako ti je ovo bio provod,ti onda nisi bio dalje iz svog dvorista a i ne trebas ici dalje.

Mene je tata tuko sto sam bezao sa casova,a sad cele porodice beze na casove demagogije.Sve naopako.

I dalje se sprovodi ali nemoj da se lepo provodis!

Krajcanin ubavi li beose sendvici….

Krajincanin cutati…Krajincanin variti….Krajincanin biti srecan…

Sendvici na sve strane,botovi aktivirani,dno dna!!!!

Dovukli ih sa celog juga,cak iz Babusnice,inace ovamo se bas lepo zivi.

Ukrao je moto Yure brze bolje jace.

brze, bolje, jace. Slavica shvatila bas bukvalno.

U petak će da nam Vranjanci uzvrate posetu. Evo grad upravo kompaniji Teva, Actavis ili Zdravlje (kako se već zove) pere parking ispred leskovačke fabrike.

E moj Leskovcu:

1. Autobusi parkirani na trotoaru ili ti pešačkoj stazi u cenru grada, ugrožena baezbednost pešaka briga miliciju za to

2. Bot Frenki i njegov brat džaba autobuse a za uzvrat videćete što uskoro

3. Pa i nije loše za sendvič i 1.000 malo do Vranja

A tamo „brže, bolje, u provaliju“

Pozdrav