New Yorker otvorio novu prodavnicu u Leskovcu!

Podeli:

LESKOVAC – Vodeća nemačka modna kompanija za mlade predstavila je svoju najnoviju kolekciju u novoj prodavnici u Robnoj kući na površini većoj od 650 kvadrata. New Yorker posluje u Srbiji od 2007. godine. Prva prodavnica otvorena je u Novom Sadu, a novootvorena prodavnica u Leskovcu je četrnaesta po redu u Srbiji. Širenje prodajne mreže New Yorker-a će se nastaviti i u 2012. godini. 

Nova radnja nudi svojim kupcima široku paletu najnovijih trendova koje čine vlastiti brendovi fishbone, fishbone sister, smog, amisu i censored. Moderni koncept prodavnice obećava prijatnu šoping atmosferu. Osim toga, muzički sistem u prodavnici obezbeđuje svim posetiocima najnovije bitove i savete iz muzičke i lifestyle industrije.

Uz zimsku kolekciju ćete postići izgled gradskog zavodnika ili zavodnice koji će Vam zasigurno dati posebnu notu. Ukrasne šljokice na blejzerima i prslucima čine da izgledate glamurozno, a možete ih kombinovati sa pantalonama u boji zlata, kožnim šortsom, majicama sa šik printovima i čizmama. Sjajne koktel haljine i štikle sa otvorenim prstima, obezbeđuju eleganciju, a čuvena mala crna haljina kombinuje se sa kravatom, dugačkim čarapama i visokim potpeticama. Mislite da je ovo isuviše pristojno? Šta mislite o čipkanim haljinicama i providnim bluzama za potpuni seksi efekat? Savršenstvo kombinovanja casual i kul izgleda postižete uz slatki šeširić i zaokružujete svoj zavodnički izgled.

 

Klasična muška odela u sivoj, crnoj ili beloj boji postaju pravi party komadi uz istaknute komade poput crvenih cipela ili džepnih maramica na sakou. Oni koji ne vole da nose odela , mogu da odaberu udobne majice i tregere.


Podeli: