Za fotelju direktora Toplane tri kandidata

Za fotelju direktora Toplane tri kandidata
Podeli:

Na konkurs za izbor direktora pet javnih preduzeća čiji je osnivač lokalna samouprava u Pirotu stiglo je 11 prijava, od kojih tri za gradsku Toplanu.

Sekretar Skupštine grada Saša Jovanović kaže da je komisija evidentirala sve prispele prijave, ali ne otkriva imena kandidata.

Komisija će pregledati sve prispele prijave i dokumentaciju, sačiniti rang listu, a predlog će potom biti upućen Gradskom veću. Konačnu odluku donose odbornici gradske Skupštine u septembru, a mandati sadašnjim direktorima ističu u oktobru”, objašnjava Jovanović.

Prema njegovim rečima, najviše prijava stiglo je za direktorsko mesto u  JP “Gradska Toplana“- tri, a po dve prijave za direktorska mesta u “Komunalcu“, “Vodovodu i kanalizaciji“, JP za planiranje i uredjenje grada i Regionalnoj sanitarnoj deponiji.

Kako nezvanično saznajemo, među prijavama su i prijave pojedinih sadašnjih direktora javnih preduzeća.

Z.Panić

Foto: Saša Jovanović


Podeli:
  1. Zinule komunističke guze za direktorsku fotelju. Za takva mesta grabe se jedino nesposobni partijski poslušnici. Od stručnosti i upravljačkih veština traže se osobe sa ocenom 2 (od 1 do 5). Opšta kultura – nula. Pa ne bi radio taj posao Vučić da sklopi ruke i da me moli na kolenima. Birajte si svoje bruke od ljudi. Pitaće ih potomci „a gde si bio tada i tada, deko, tata..?“

Comments are closed.