ZA NEVERICU Putari očistili samo pola puta i za sobom ostavili snežni zid od 2 metra

ZA NEVERICU Putari očistili samo pola puta i za sobom ostavili snežni zid od 2 metra
Podeli:

Nadomak sela Stubla prema Dušanovu u opštini Bojnik putari su očistili samo deo puta i ostavili za sobom snežni zid visine od dva metra, tvrde nam čitaoci koji su krenuli sa malom bebom za Bojnik i ostali neko vreme zarobljeni u automobilu jer nisu mogli dalje da prođu.

Aleksandar Stanojković je sa suprugom i malom bebom jedva izvukao iz snežnog nanosa napravljenog ljudskom rukom i vratio se u Stublu, pa preko drugog alternativnog puta krenuo za Bojnik.

Bilo je teško okretati automobil po onom snegu ali sam nekako uspeo. Dete mi je plakalo, žena je bila uplašena- Ovo je za nevericu. Cela Stubla se čudi kako su ovo mogli da urade i ostave napola dovršen posoa a da o tome ne obaveste meštane“, kaže nam ovaj čovek.

Inače, u lebanskoj opštini su zavejana sela Buvce, Klajić, Drvodelj i Radevce, o kojima smo već pisali, ostala bez struje.

Kako nam javljaju meštani iz ovih sela, oni su hteli sami da očiste put kako bi omogućili prilaz Elektrodistribuciji da popravi kvar, ali, tvrde, iz lokalne samouprave im je apleovano da to ne čine sami.

Dragan Marinković


Podeli:
  1. Drž se žokso
    0    0
  2. a za Cakanu ima pare?
    0    0

Comments are closed.