ZA SVE SE IMA PARA SAMO ZA NJIH NE: Zamalo da ne odu na Evropsko prvenstvo

ZA SVE SE IMA PARA SAMO ZA NJIH NE: Zamalo da ne odu na Evropsko prvenstvo
Podeli:

Omladinski reprezentativci Srbije u boksu i članovi bokserskog kluba “Arena“ iz Vlasotinca, Ognjen Mitić i Alek Andrejević, otputovali su rano jutros za Beograd, odakle će sa ostatkom reprezentacije Srbije otići u Rumuniju na Evropsko prvenstvo u boksu za školarce.

Sve reprezentacije su već 10 dana u Rumuniji na pripremnom kampu, dok naš Savez nije imao sredstva da reprezentaciju Srbije pošalje na pripreme

Evropsko prvenstvo će se održati od 17. do 26. jula u gradu Valcea u Rumuniji, u organizaciji Evropske bokserske federacije.

Ponosni smo što će dva člana našeg kluba braniti boje Srbije na Evropskom prvenstvu. Sam ulazak naših boksera u reprezentaciju i odlazak na Evropsko prvenstvo je veliki uspeh za naš klub“, kaže je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.

Evropsko prvenstvo je veoma ozbiljno takmičenje gde se u svakoj kategoriji za titulu prvaka bore po dvadesetak reprezentativaca iz evropskih zemalja, tako da je pred našim bokserima 10 dana borbi u žestokoj konkurenciji

Dragan Marinković


Podeli: