Zapaljen “mercedes” direktora niške Tržnice

Ovo je drugo vozilo funkcionera u Nišu koje je izgorelo u požaru u poslednja tri dana. U noći izmedju srede i četvrtka izgoreo je automobil zamenika gradonačelnika Niša Miloša Bandjura
Zapaljen “mercedes” direktora niške Tržnice
Podeli:

Vozilo direktora niškog Javno-komunalnog preduzeća „Tržnica“ Gorana Đorđevića izgorelo je noćas oko tri časa na parkingu u neposrednoj blizini zgrade u kojoj živi, u Episkopskoj ulici.

Đorđević je kazao da je policijska istraga potvrdila da je njegov  automobil „mercedes“ zapaljen.

Policajci su našli tragove benzina i podneće krivičnu prijavu za izazivanje opšte opasnosti„, rekao je Djordjević.

On je kazao da je šteta na vozilu stopostotna i da prema prvim procenama iznosi oko 600.000 dinara.

Srećom je komšinica na vreme primetila požar i  odmah pozvala vatrogasce inače je moglo da dodje do požara velikih razmera pošto se na parkingu u pasažu nalazilo osam vozila, a u neposrednoj blizini je i trafo stanica„, izjavio je Djordjević.

On je dodao da proteklih dana nije imao nikakve neprijatnosti na poslu, da mu niko nije pretio i da nema neprijatelja, tako da ne može da pretpostavi ko mu je zapalio automobil.

Djordjević je postao direktor JKP „Tržnica“ pre tačno mesec dana, a pre toga je radio kao pomoćnik direktora JKP „Parking servis“.

U Policijskoj upravi u Nišu izajvili su da su vatrogasne ekipe uspele da noćas spreče požar većih razmera, ali da je vatra zahvatila pored vozila „mercedes“ i vozilo „citroen“.

U policiji su rekli da je uvidjaj obavljen u jutarnjim časova i o dogadjaju obavešteno osnovno javno tužilaštvo.
B.Ljubisavljević


Podeli: