Zaplenjena veća količina droge spremne za prodaju

Zaplenjena veća količina droge spremne za prodaju
Podeli:

LESKOVAC – U toku prethodne nedelje leskovački policajci su u tri odvojene akicije ukupnlo zaplenili oko 700 grama marihuane,  1,4 grama heroina i amfetamin sulfat težine oko 58 grama.

U poslednjoj je uhapšen M.S. (22) iz Leskovca zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena  proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, a kod njega je pronađeno oko18 grama marihuane pripremenjenu za dalju prodaju uživaocima.

Policijski službenici su 5. avgusta tekuće godine u Leskovcu u ulici Vlajkovoj, prilikom pregleda osumnjičenog i vozila kojim je on  uprravljao, pronašli kesu sa marihuanom težine oko 9 grama.  Nakon pregleda, policijski službenici su na osnovu naredbe sudije za predhodni postupak višeg suda u Leskovcu izvršili  pretres kuće u kojoj osumnjičeni boravi kojom prilikom su pronašli još jednu kesu sa marihuanom težine oko 9 grama„, navodi se u policijskom saopštenju.

Veštačenje oduzete droge izvršeno je u Kriminalističko-tehničkom centru u Nišu, a osumnjičeni su privedeni ameniku višeg javnog tužioca u Leskovcu.

(Kraj)


Podeli:
  1. A velike igrace ko stiti u gradu,godinama ih tolerisete ?!!!

Comments are closed.