Završen turnir, fudbalski školarci Jedinstva nepobedivi

Završen turnir, fudbalski školarci Jedinstva nepobedivi
Podeli:

Treći za redom Međunarodni turnir u fudbalu za ciciban, mlađe i starijie petliće i pionire,  završen je u Bošnjacu kod Lebana i na njemu su briljirali upravo domaćini.

Učenici škole fudbla FK Jedinstva iz Bošnjaca bili superiorni u sve četiri kategorije.

Pored gostiju iz Bosne i Hercegovine, odnosno, Gradašca, učestovale su i škole fudbala pri FK Radanu iz Lebana, Moravac – Oriona iz Mrštana,  Morave iz Leskovca i Puste reke iz Bojnika.

Ni ove tropske vrućine nisu omele mlade fudbalske nade da u dvodnevnom nadmetanju pokažu svoj, zavidan, fudbalski kvalitet.

U kategoriji ciciban prvo mesto osvojili su fudbaleri Jedinstva iz Bošnjaca, drugi su gosti iz Gradašca Jedinstvo –Trijunf, treći Pusta reka iz Bojnika.

U kategoriji mlađih petlića Jedinstvo, drugi  Jedinstvo – Trijunf i treći Radan iz Lebana.

Gosti iz Gradašca

U kategoriji  petlića opet su prvi fudbaleri Jedinstva, drugi Jedinstvo – Trijunf i  treći  Pusta reka iz Bojnika.

U kategoriji pionira Jedinstvo, gosti iz Gradšca, pa Radan iz Lebana.

Za sve četiri kategorije za osvojena prva tri mesta dodeljeni su pehari, medalje i zahvalnice. Po završetku turnira isečena je i osma po redu rođendanska torta Škole fudbala FK Jedinstva.

Domaćin turnira Igor Mitić ovog puta je prepustio gostu iz Grašca Nihadu Kadiću da oceni oragizaciju trunira.

Bilo je puno ekipa iz vašeg okruženja kao i mi iz BIH koji smo samo uprličili ovo zaista fantastično druženej i nadmetanje na samom terenu dece po ovoj tropskoj vrućini. Sa nama su pošli i roditelji i oni su ti koji će, kad se vratimo u Gradašac, biti prave sudije. Koliko vidim biće samo reči hvale”, ocenio je gost iz BiH.

Male fudbalere iz Gradašca pratili roditelji

On se zahvalio upravo Mitiću na dobrom dočeku, a to što je Jedinstvo bilo najbolje na terenu, Gradaščani će vratiti naredne godine u januaru kada oni budu domaćini takmičenja škola fudbala.

Vukašin Stevanović


Podeli:
  1. cekavica fest 09.08.2017., 12:42

    Kempes je bas velicina

Comments are closed.