SAVEZ ZA ŠKOSLKI SPORT GRADA LESKOVCA

Završeno takmičenje u odbojci, gimnazijalci najbolji

Završeno takmičenje u odbojci, gimnazijalci najbolji
Podeli:

Gradski savez za školski sport je organizovao u proteklih 15 dana opštinsko takmičenje u odbojci za osnovne i srednje škole, a danas su na finalnom takmičenju u SRC Dubočici proglašeni pobednici.

Dodeli medalja, pehara, diploma i majica, prisustvuvala je član Odbora za prevenciju bolesti i zavisnosti Biljana Marinković i članovi Gradskog saveza za školski sport.

Kod dečaka je ukupno bilo 7 ekipa, a kod devojčica 9 ekipa. Kod srednjoškolaca ukupno je učestvovalo 5 ekipa, a kod srednjoškolki 7 ekipa.

 

Plasman škola

Osnovne škole devojčice

1.Vasa Pelagić

2.Trajko Stamenković

3.Vuk Karadžić

Osnovne škole dečači:

1.Vuk Karadžić

2.Vasa Pelagić

3.Josif Kostić

Srednje škole devojčice:

1.Gimnazija

2.Medicinska

3.Ekonomska

Srednje škole dečaci:

1.Gimnazija

2.Tehnička škola “Rade Metalac“

3.Ekonomska

Svi pobednici igraju već sledeće nedelje u četvrtak 7. Decembra Okružno takmičenje u Leskovcu, kada će pokušati da izbore plasman za odlazak na Međuokružno takmičenje.

“Očekujemo ekipe iz Crne Trave, Lebana, Vlasotinca i Bojnika i nadamo se da će biti opet puno učesnika kao i na Opštinskom takmičenju. Veliku zahvalnost dugujemo direktorima škola, nastavnicima koji su omogućili da se igra u njihovim fiskulturnim salama, sportskom centru “Dubočica“, sudijskoj odbojkaškoj organizaciji, PU Leskovac, sportskoj medicini i svima koji pomažu rad saveza i svih takmičenja tokom cele godine”, navodi se u saopštenju ovog saveza.

(Kraj)

 


Podeli: