Zbog krađe penzija tri poštara dobila otkaze

Zbog krađe penzija tri poštara dobila otkaze
Podeli:

LESOVAC – U poslednjih godinu dana tri leskovačka poštara dobila su otkaze, a protiv još jednog vodi se disciplinski postupak zbog sumnje da je proneverio nekoliko penzija u selima oko Bojnika.

Kako je Jugmedii saznaje,  interna komisija svakog poštara proverava na terenu, a preispituje se svaka pritužba građana.

„Svako za koga se utvrdi da svoj posao nesavesno i nrprofesionalnoobavlja, dobiće otkaz. Poslednji put se to desilo s poštarom iz Vinarca o kome ste vi pisali, a najnoviji slučaj se ispituje“, rečeno je nezvanično u leskovačkoj pošti.

Jugmedii se, inače, obratlio nekoliko penzionera iz bojničkog sela koji tvrde da poslednju penziju nisu primili, te da su poštara prijavili policiji.

„Razgovorali smo i sa upravnikom pošte u Kosančiću i on nam je reko da je upoznat sa slučajem, a u bojničkoj policiji da su sve prosledili privrednom kriminalu u Leskovcu. Zanimljivo je da penzije nisu primili samo oni koji žive sami“, tvrde ovi penzioneri.

U Pošti negiraju da je u ovom slučaju reagovala policija ali potvrdjuju da je u tom kraju angažovan drugi poštar.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Jovan Mirkovic - Stucna 12. decembra 2016., 5:17 pm

  koe ovo be nrprofesionalnoobavlja,
  0  0
 2. Postar bi trebao da im donese „obavesstenje i pristignucu penzije“ pa da korisnik ode po nju u postu ,,mada je krajnje vreme da svi penzioneri imau bankovnu karticu i kont u postu ili banku ,,i onda podizu sami
  0  0
 3. Doticna nije direktor,ona je zamenik gen.direktora koji je u Vranje,i jedan je od najneuspesnijih rukovodilaca koje je Posta u Leskovcu do sada imala.Licno je kriva za narusavanje medjuljudskih odnosa u Posti i isteruje pravdu preko ledja radnika.
  0  0
 4. Да се врне Регион у Лесковац, какво Врање, да се тури саглам директор у Лесковац, а да милицајци прочешљав мало моју брачу Гарагани из Врање како су тој направивли систем са две три личне карте, а? И татко и син кој јајце с јајце личив, рано се женив, тактко подигне паре које стигнев из Немачко, а паре пратене на сина, онда син тужи поштари што му нису дали паре. Систем за мандосање не само код нас, и у Прокупљанско и у Нишко, цела јужна Србија. Е затој ће ги Гуливер пали.
  0  0

Comments are closed.