Žene, pogledajte se u ogledalo i postanite vidljive

Žene, pogledajte se u ogledalo i postanite vidljive
Podeli:

Neka se Leskovčanke pogledaju u ogledalo i otkriju svoj identitet, neka shvate ko su i gde su i postanu vidljive, a to mogu samo ukoliko shvate koja su njihova prava, poručile su članice Odbora za rodnu ravnopravnost.

Odbornice iz ovog grada su u centru Leskovca sugrađankama simbolično povodom Dana žena 8. marta delile ogledalca u okviru akcije “Neka svaki dan bude 8. mart“.

Mislimo da je važno da se damama posvećuje pažnja tokom cele godine, a ne samo 8. marta, da žene imaju jednake šanse prilikom zapošljavanja i da se poštuju principi istih zarada. Ni jednoj ženi sigurno nije važno da joj se samo tog dana iskaže pažnja, a da shvati da je cele godine bila diskriminisana što se tiče zarada i napredovanja na poslu u odnosu na muškarce“, naglasila je predsednica Odbora Ljiljana Božuta.

One su istakle da praznik žena treba proslaviti dostojanstveno i sa poštovanjem, u znak zahvalnosti ženama koje su se izborile za svoja prava.

Dragan Marinković


Podeli:
 1. Bili jedna ex-radikalka, jedan Rom i jedan cvikeraš i borili se za ženska prava

  • Dača -prevara :-)

  • Zar je ovo komentar?!!! Ja da sam na mestu urednika ne bih dozvolila da se ovakvi komenatri pisu po portalu. Za zenska prava moze da se bori svako bez obzira na nacionalnu pripadnost, politicko opredeljenje i nacin korigovanja dioptrije.

   • Marija isto takodje 7. marta 2017., 5:19 pm

    Hajde molim te pritej mi malo o pravima a obespravljena si maksimalno. I u stranci i na pislu i kod kuce. Jel poznaješ Prevaru?

   • Dualno obrazovanje 7. marta 2017., 5:49 pm

    Pojedini naši ljudi si postigli tako visok stepen licemerja da smo počeli i javno da se pravimo bezobrazno naivni, nevešti pa svoje neznanje i nesposobnost krijemo iza nacionalne pripadnosti, politickog opredeljenja i načina korigovanja dioptrije. Jeste, za ženska i druga ljudska prava može da se bori svako, to vidimo na ovom primeru.

    • Marija isto takodje 7. marta 2017., 10:23 pm

     Jeste, BAŠ svako! Samo naivan čovek ili lažov od ovih što pustiše korenje u osmospratnicu može da očekuje „borbu“ za ženska prava.

 2. Sta da vi pricam moja zena nema koe da bude vidljiva kad joj ja kazem idi vidi dal sam tamo odma je ne vidljiva. Kad je pozovem odma je vi dljiva.

 3. Таксиста 8. marta 2017., 9:59 am

  Разговарају двојица из осмоспратницу:
  – A бе Милеe чуја ли си да мож да избије грађански рат?
  – Е и тој ме бш заболе, ми смо сељаци.

Comments are closed.