Žika Žmigavac pravi novu Ligu za Leskovac

Žika Žmigavac pravi novu Ligu za Leskovac
Podeli:

Leskovac – Doskorašnji lider i osnivač Lige za Leskovac Živojin Stefanović saopštio je danas da je podneo zahtev za registrovanje novog udruženja pod istim imenom, a za sredu je zakazao vanrednu sednicu udruženja koja će, po svemu sudeći, više ličiti na osnivačku skupštinu.
Stefanović kaže da je sednicu zakazao za sutra u 19 časova na zahtev trećine članova, njih 50 koji su potpisnici, i koji su zatražili da baš on to učini.
Kako tvrdi, ovo radi zbog toga što je jedna grupa sa samozvanim predsednikom udruženja Goranom Stojanovićem falsifikovala statut urduženja, smenila Stefanovića, a Stojanović, inače i gradski većnik, registrovao sebe kao lice koje zakonski zastupa Ligu za Leskovac.
Živojin Stefanović je u međuvremenu izabrao novi Izvršni odbor i izabran je za predsednika Lige.Zatražena je i nova registracija kod APR-a pod istim imenom.
„Neverovatne stvari se dešavaju. Agencija za privredne registre kaže da ne želi da se upušta u validnost dokumentacije koja se podnosi za registraciju, iako smo ih na vreme upozoravali da se sprema jedna takva prevara“ kaže Stefanović.
On  još i najavljuje tužbu protiv Stojanovića.Od raskola u Ligi, kaže Stefanović, profitirala je samo porodica Gorana Stojanovića.
“Postao je član gradske Vlade, a na upražnjeno mesto odbornika došla njegova ćerka. I to mu je bilo malo, pa je i sina ubacio u Izbornu komisiju. Postavlja se pitanje da li moje Udruženje postoji zbog neke porodice Stojanović?” pita se Živojin Stefanović.
“Ligi za Leskovac” ostala je samo jedna odbornica u lokalnom parlamentu – Brankica Stojanović, inače ćerka Gorana Stojanovića.
Stefanović je, nakon što je smenjen sa mesta predsednika udruženja odlučio da deluje kao samostalni odbornik u Skupštini grada.
(kraj) dum


Podeli:
 1. Student Privatnog 21. jula 2015., 10:09 pm

  Da je pametan još pet lige da napravi. Neće se bace.
  0  0
 2. Докле бре више овај лик. Зар има још оних који га слушају?
  “ Прохујало са вихором “.
  0  0
 3. Gradjanin sa sela 22. jula 2015., 8:22 am

  Може да направи само Лигу за Доњу Јајну!
  0  0
 4. finansijska policija 22. jula 2015., 9:20 am

  Gospodin Živojin Stefanović ,da bi ostao i bavio se politikom, prvo mora da odgovori na svoje postavljeno pitanje : „Gde je novac kojeg su akcionari Srezke Komunalne Banke, Leskovac ,Leskovčani uplaćivali godinama od svojih zarađenih službeničkih plata za otplatu kredita Narodne Banke i investicije za izgradnju dva sprata infrastrukturnog privrednog objekta Srezke Komunalne Banke Leskovac,Leskovcu i Leskovčanima?!
  ..odgovor G-dina Ž Stefanovića da bi taj novac trebalo da je uplaćen na RAČUNU LOKALNE SAMOUPRAVE i da ga tamo nema POSLUŽIO JE LOKALNOJ SAMOUPRAVI ZA KONFISACIJU OBJEKTA BEZ PRIZNAVANJA I VRAĆANJA RAZVOJNIH INVESTICIONIH SREDSTAVA LESKOVČANA vasnika akcija oduzetog objekta zloupotrebom političkog položaja lokalne samouprave kao „vlasnika“ korisnika i novca i objekta !!!

  .. u interesu je Ž Stefanovića da objasni AKO SMATRA opravdanom KONFISKACIJU AKCIONARSKOG DELA OSMOSPRATNICE DA LI SMATRA DA SU AKCIONARI KRIMINALCI KOJIMA NE TREBA PRIZATI I VRATITI NJIHOV RADOM ZARAĐENI NOVAC KAO KAZNU ZA POKUŠAJ PRIVATIZACIJE GRADSKE IMOVINE „VLASNIKA“ LOKALNE SAMOUPRAVE, NEAKCIONARA, KOJI SVOJE PLATE KORISTE ISKLJUČIVO ZA SVOJE PRIVATNE POTREBE RADEĆI U DRUŠTVENOM AKCIONARSKOM OBJEKTU.

  ..neispravan stav PO PITANJ USTAVOM ZAGARANTOVANIH PRAVA VLASNIŠTVA ne samo da nije u interesu validnosti bavjenja u politici već može biti OZBILJAN ARGUMENT TRAJNE ZABRANE BAVLJENJA POLITIKOM,ODUZIMANJA SVIH MATERIJANIH DOBARA TAKVIH POLITIČARA I LIŠAVANJE SLOBODE SUDSKIM REŠENJEM NEZAVISNOG SUDSTVA !

  Jugmedia slobodno se bavite istraživačkim novinarstvom pa postavjajte ovakva pitanja ,a ako Vam neko zabranjuje ili vas ućutkuje objavite to ovde transparentno .
  0  0
 5. Zile ti si vrstan pravnik a izgubio si udruzenje od coveka koji nezna pravo,ziva sramota i nemoj vise da pricas da znas pravo idi u Jajno na poljoprivredu ili u apoteku izgubio si od boljih a i oni koje si postavljao na direktorske funkcije svi su te napustili! Zile dovidjenja i pvedi Budu,Dudeta i Ljiljanu,Zorana,Zareta,Slaveta,Lesnjaka,Djelica i ostalu tvoju svitu……..Cao
  1  0
 6. Предлажем да буде доживотни председник општине!
  0  0
 7. Пера Семафор 22. jula 2015., 12:14 pm

  Угасио сам компјутер.
  0  0
 8. Политика будућности!
  0  0
 9. napolje iz javnih, gradskih društvenih i privatnih poseda
  0  0
 10. Целог живота политика, никада рад у струци!
  0  0
  • U struci je radio 30-ak godina, proveri malo bolje (opštinska pisarnica, pa imovinsko-pravna služba, pa komunalno-stambeno, pa distribucija, pa šef pravne službe u vodovodu).
   0   0
 11. Док је на функцији политичару мирује радни однос у органу, фирми или предузећу одакле је дошао, када му престане функција наставља му се радни однос у њима. Међутим, некима функција није никада престајала.
  0  0
 12. ..evo kako vrsni pravničari ostvaruju svoje pravo uprave.. 23. jula 2015., 3:13 pm
 13. ..evo kako vrsni pravničari ostvaruju "svoje pravo" uprave.politički nad(ri)vlašćen.. 23. jula 2015., 3:19 pm

  jugmedia.rs/premijer-aleksandar-vucic-danas-u-nisu/

  budi i ti gastarbajter u Srbiji

  23. jul 2015., 9:50 am

  ..u normalnim zemljama ,industrijske
  investicione poslove sklapaju lideri i
  rukoodici,akcionari kompanija,a ne
  političari..tamo gde političari vode glavnu reč
  u industriji nastaju zadužena,propada
  domaća industrija i nastaje nacionalna kriza..
  jer se dug ne smanjuje dovođenjem i
  širenjem interesa stranog kapitaa,nego
  jačanjem domaćeg industrijskog kapitala !
  Rating: (from 5 votes) +3
  0  0

Comments are closed.