Žika Žmigavac pravi novu Ligu za Leskovac

Žika Žmigavac pravi novu Ligu za Leskovac
Podeli:

Leskovac – Doskorašnji lider i osnivač Lige za Leskovac Živojin Stefanović saopštio je danas da je podneo zahtev za registrovanje novog udruženja pod istim imenom, a za sredu je zakazao vanrednu sednicu udruženja koja će, po svemu sudeći, više ličiti na osnivačku skupštinu.
Stefanović kaže da je sednicu zakazao za sutra u 19 časova na zahtev trećine članova, njih 50 koji su potpisnici, i koji su zatražili da baš on to učini.
Kako tvrdi, ovo radi zbog toga što je jedna grupa sa samozvanim predsednikom udruženja Goranom Stojanovićem falsifikovala statut urduženja, smenila Stefanovića, a Stojanović, inače i gradski većnik, registrovao sebe kao lice koje zakonski zastupa Ligu za Leskovac.
Živojin Stefanović je u međuvremenu izabrao novi Izvršni odbor i izabran je za predsednika Lige.Zatražena je i nova registracija kod APR-a pod istim imenom.
„Neverovatne stvari se dešavaju. Agencija za privredne registre kaže da ne želi da se upušta u validnost dokumentacije koja se podnosi za registraciju, iako smo ih na vreme upozoravali da se sprema jedna takva prevara“ kaže Stefanović.
On  još i najavljuje tužbu protiv Stojanovića.Od raskola u Ligi, kaže Stefanović, profitirala je samo porodica Gorana Stojanovića.
“Postao je član gradske Vlade, a na upražnjeno mesto odbornika došla njegova ćerka. I to mu je bilo malo, pa je i sina ubacio u Izbornu komisiju. Postavlja se pitanje da li moje Udruženje postoji zbog neke porodice Stojanović?” pita se Živojin Stefanović.
“Ligi za Leskovac” ostala je samo jedna odbornica u lokalnom parlamentu – Brankica Stojanović, inače ćerka Gorana Stojanovića.
Stefanović je, nakon što je smenjen sa mesta predsednika udruženja odlučio da deluje kao samostalni odbornik u Skupštini grada.
(kraj) dum


Podeli:

Da je pametan još pet lige da napravi. Neće se bace.

Докле бре више овај лик. Зар има још оних који га слушају?
“ Прохујало са вихором “.

Може да направи само Лигу за Доњу Јајну!

Gospodin Živojin Stefanović ,da bi ostao i bavio se politikom, prvo mora da odgovori na svoje postavljeno pitanje : „Gde je novac kojeg su akcionari Srezke Komunalne Banke, Leskovac ,Leskovčani uplaćivali godinama od svojih zarađenih službeničkih plata za otplatu kredita Narodne Banke i investicije za izgradnju dva sprata infrastrukturnog privrednog objekta Srezke Komunalne Banke Leskovac,Leskovcu i Leskovčanima?! ..odgovor G-dina Ž Stefanovića da bi taj novac trebalo da je uplaćen na RAČUNU LOKALNE SAMOUPRAVE i da ga tamo nema POSLUŽIO JE LOKALNOJ SAMOUPRAVI ZA KONFISACIJU OBJEKTA BEZ PRIZNAVANJA I VRAĆANJA RAZVOJNIH INVESTICIONIH SREDSTAVA LESKOVČANA vasnika akcija oduzetog objekta zloupotrebom političkog položaja… Opširnije »

Zile ti si vrstan pravnik a izgubio si udruzenje od coveka koji nezna pravo,ziva sramota i nemoj vise da pricas da znas pravo idi u Jajno na poljoprivredu ili u apoteku izgubio si od boljih a i oni koje si postavljao na direktorske funkcije svi su te napustili! Zile dovidjenja i pvedi Budu,Dudeta i Ljiljanu,Zorana,Zareta,Slaveta,Lesnjaka,Djelica i ostalu tvoju svitu……..Cao

Предлажем да буде доживотни председник општине!

i drzave :D

Пера Семафор

Угасио сам компјутер.

Политика будућности!

napolje iz javnih, gradskih društvenih i privatnih poseda

Целог живота политика, никада рад у струци!

U struci je radio 30-ak godina, proveri malo bolje (opštinska pisarnica, pa imovinsko-pravna služba, pa komunalno-stambeno, pa distribucija, pa šef pravne službe u vodovodu).

Док је на функцији политичару мирује радни однос у органу, фирми или предузећу одакле је дошао, када му престане функција наставља му се радни однос у њима. Међутим, некима функција није никада престајала.

..evo kako vrsni pravničari ostvaruju svoje pravo uprave..
..evo kako vrsni pravničari ostvaruju "svoje pravo" uprave.politički nad(ri)vlašćen..

jugmedia.rs/premijer-aleksandar-vucic-danas-u-nisu/

budi i ti gastarbajter u Srbiji

23. jul 2015., 9:50 am

..u normalnim zemljama ,industrijske
investicione poslove sklapaju lideri i
rukoodici,akcionari kompanija,a ne
političari..tamo gde političari vode glavnu reč
u industriji nastaju zadužena,propada
domaća industrija i nastaje nacionalna kriza..
jer se dug ne smanjuje dovođenjem i
širenjem interesa stranog kapitaa,nego
jačanjem domaćeg industrijskog kapitala !
Rating: (from 5 votes) +3