Zoran Ilić: U Lebanu teška, ali ne i alarmantna situacija

Zoran Ilić: U Lebanu teška, ali ne i alarmantna situacija
Podeli:

Predsednik opštine Lebane Zoran Ilić ocenjuje da je situacija u toj opštini okovanoj snegom, vrlo teška, ali ne i alarmantna, te da je Štab za vanredne situacije u stalnoim zasedanju i na terenu.

Ekipe su konstantno na terenu, 24 časa, ali najveći problem je što gorivo mrzne u buldožerima”, kaže Ilić.

On naglašava da su juče i danas putarske ekipe učinile prohodnim puteve do svih sela u lebanskoj opštini, osim dela puta do planinskog sela Buvce.

Problem je što u tom selu, kao i u Poroštici, Klajiću i Lipovici nestaje struja, ili ima samo jedne faze. Trudimo se sa Elektrodistribucijom da popravimo situaciju”, kaže Ilić.

Milica Ivanović


Podeli:
 1. Mrzne gorivo u buldozerima i skipovima,da ste vi predsednik u Novom sadu ili civilizacionom gradu odmah bi poljubio tu toplu fotelju,ali Lebane je jadno i tako ce ostati
  0  0
 2. ……………, a radi tvoje infomisanosti ulice u ozbiljnim selima kao sto je Cenovac, Pertate, Bosnjace, Togocevce, Cekavica, D. Vranovce, V.Vojlovce, Zdeglovo i Konjino su neociscene. Mrzne gorivo, pa desava se to na -25.
  0  0
 3. ..cestitam predsedniku Ilicu i njegovom angazuvanju (naravno sa svojim timom) u ovoj veoma teskoj situaciji. Nama kojima je poznato koliko zahvata opstina Lebane i da je veci deo brdsko-planinski uspeti da …….koliko-toliko DRZI pod kontolom bez POMOCI vlade Srbije tj.vojske i jedinice za vanredne situacije poz i ziv bio
  0  0

Comments are closed.