Zorana Mihajlović: Niški aerodrom beleži gubitak

Zorana Mihajlović: Niški aerodrom beleži gubitak
Podeli:

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović rekla je danas da takozvani “eksperti” koji govore da se aerodom u Nišu “otima” nanose štetu i gradu i državi.

Projekcija je bila da aerodrom početkom ove godine ima prihod od 2,5 miliona dinara, ali je pokazao gubitke„, kazala je Mihajlović i istakla da aerodrom u Nišu ne može da funkcioniše bez zajedničkog rada države i Grada Niša.

Ona je istakla da je niški aerodrom imao svojevremeno 1.000 putnika, a krenuo je da se razvija kada su grad i država počeli da ulažu u njega.

Vlada je uložila u aerodrom u Nišu  preko devet miliona evra. Za narednu godinu su predvidjene nove investicije”, rekla je Mihajlović prilikom obiliska gradilišta autoputa na istočnom kraku Koridora 10, od Niša do Dimitrovgrada, na deonici Bancarevo – Crvena reka

Žuti kartoni za niške odbornike kao „opomena pred isključenje“


Podeli:
  1. zorana i njeni pajtaši ne posustaju oko niškog aerodroma….. mora da su u putanju velike pare koje treba da …..e.

    2
    1
  2. ako otimate dajte bar da je neko od juznjaka na malo bitnije mesto u bg sve selite u vojvodinu 2 ili 3 godine 80 % radika za stalno se primaju samo gore niko sa juga sta smo mi ovce za sisanje ako bulat jeste mi nismo gradjani juga su jednako sto i vojvodjani mi smo naselili te predele kad je trebalo sad se odricemo sami sebe ! svi smo mi srbi (s malo slovo) de je jednakost kad svi odemo samo slj—am ima da ostane

    1
    1

Comments are closed.