ŽRK Dubočica – 4 utakmice u 5 dana

ŽRK Dubočica – 4 utakmice u 5 dana
Podeli:

Najpre su u kup utamici igračice Radana iz Lebana savladale drugi tim Dubočice, rezultatom 25:11 i plasirale se u drugi krug kup takmičenja da bi već sutradan ista ekipa Dubočice odmerila snage sa ekipom Morave u Vladičinom Hanu u okviru prvog kola Druge rukometne lige „Morava“.

Rezultatom 26:16 bodovi su ostali u Vladičinom Hanu ali su devojčice Dubočice pokazale znatan napredak i istakle kandidaturu za ulazak u prvi tim.

Istog dana, u Leskovcu, u okviru šestog kola Prve rukometne lige „Istok“ prvi tim Dubočice ugostio je ekipu ŽRK Vranja i  zabeležio ubedljivu pobedu 28:16 koja ih je dovela na peto mesto PRL Istok sa šest bodova manje od prvoplasirane Žitorađe ali i odigranom utakmicom manje.

Trener Bojan Trajković ističe: „Iza nas je jedna nedelja u kojoj su se utakmice nizale u ritumu NBA košarkaških ekipa pa su devojčice malo i umorne. Ozbiljno ističemo kandidaturu za plasman u viši rang takmičenja za šta se na treninzima marljivo pripremamo. Dokaz kvalitetnog rada su i dve reprezentativke u kadeskom uzrastu, Martina Milošević i Natalija Nikolić. Koristim priliku da pozovem zainteresovane devojčice da nam se pridruže jer nas očekuje takmičenje u ligimlađih kategorija RSS za igračice rođene 1999. i mlađe. Treniramo u velikoj hali sRC Dubočica, ponedeljkom od 19 a sredomi petkom od 20.30 časova“.

U narednom kolu ekipa Dubočice u PRL Istok gostuje u Jagodini dok će drugi tim u okviru DRL Morava pokušati da do prvih bodova dođe u Zaječaru.

Zoran Jovanović


Podeli:
Označen sa