ŽRK Dubočica savladala ekipu ŽRK Rtanj

U četvrtom kolu Prve rukometne lige „Istok“ domaća Dubočica savladala je gošće iz Boljevca rezultatom 25:20 (12:10)

ŽRK Dubočica savladala ekipu ŽRK Rtanj
Podeli:

Ekipa Rtnja poslednji put je u rezultatskom plusu bila u 23. minutu pri rezultatu 8:9  sve ostalo bilo je u znaku razigranih igračica Dubočice Leskovac među kojima se posebno istakla i Martina Milošević, golman koja je bila nerešiva enigma za igračice Rtnja, odbranivši čak 20 šuteva.

Njoj uz rame bile su i Minja Gligorijević i Katarina Kostić sa šest pogodaka. Treneri ekipa složili su se da je Martina Milošević igračica utakmice.

Posle četiri odigrana kola u Prvoj ligi „Istok“,  ekipa ŽRK Dubočice ima dve pobede, protiv ekipa Vlasotinca i Rtnja dok je poražena na gostujućim terenima od Radničkog i Naise.

Trener Bojan  Trajković,  zadovoljan jučerašnjim rezultatom ističe: „Vidno smo napredovali u organizaciji napada što je posledica boljih treninga i većeg broja devojčica koje su počele da treniraju. Više adekvatnih termina, pogotovo zbog uzrasta, doprinelo bi još boljim igrama i rezultatima jer materijala na napredak ima. „

U prilog Trajkovićevim rečima i podatak da su dve igračice Dubočice pozvane da nastupe  u rukometnoj reprezentaciji Centralne  Srbije.

Rukometašice Dubočice Martina Milošević i Natalija Nikolić će u Golupcu  22. i 23. 0ktobra nastupiti za kadetsku reprezentacija Centralne Srbije na uzvratnom prijateljskom dvomeču sa vršnjakinjama  iz Makedonije, pa se može reći da su već standardne u svom uzrastu jer nije prvi put da učestvuju na reprezentativnim okupljanjima.

 

Zoran Jovanović


Podeli: