Četvrti dobrotvorni Svetosavski bal pod pokroviteljstvo rektora i episkopa

NIŠ – Studentski kulturni centar (SKC) i Univerzitet pod pokroviteljstvom rektora prof.dr Dragana Antića,a sa blagoslovom episkopa raško-prizrenskog Teodosija organizuju 30. januara od 19 časova u hotelu „Grand“ četvrti Svetosavski bal.

Učešće na balu ostvaruje se minimalnom donacijom od 2 hiljade dinara uplaćenom na žiro račun : Udruženje kardiologa Srbije – 160-45450-11 BANCA INTESA A.D. Beograd i Udruženje građana “Drugačiji zajedno“ 160-350648-97 BANCA INTESA sa naznakom – DOBROTVORNI PRILOG za ČETVRTI DOBROTVORNI SVETOSAVSKI BAL.

Svaki veći iznos ili donacija primaju se sa velikom zahvalnošću.

Sva sredstva prikupljena od dobročinitelja, namenjena su Klinici za kardiovaskularne bolesti za kupovinu aparata za ergometriju I Udruženju građana „Drugačiji zajedno“ za sanaciju ravnog krova.

Inače, za Svetosavski bal propisan je i način odevanja primeren ovoj specijalnoj prilici i to za dame: balska ili svečana, duga večernja haljina a za gospodu: svečano tamno odelo, bela košulja sa prikladnom kravatom i crne cipele.
Za oba pola moguća garderoba na balu je i starogradska nošnja, smoking kao i u paradna uniforma ili svečana službena odeća.

(Kraj)