Devojčica s najdužom kosom u Leskovcu dobila na poklon šampon Biomelema

Posle pisanja Jugmedie o desetogodišnjoj devojčici Angelini Mihajlović s najdužom kosom u Leskovcu, kompanija Biomelem joj je poklonila paket proizvoda za negu kose sa šamponom od lekovitog bilja sa Vlasine.

Direktor ove porodične kompanije Zoran Ilić kaže das u zaposleni bili oduševljeni Angelinom kosom.

Posebno nam je drago da ove simbolične poklone šaljemo u naš dragi Leskovac i dragi Jug kome je, pored istoka Srbije, najpotrebnija podrška regionalnom razvoju  i gde će Biomelem kao srpska isuzetno društveno odgovorna kompanija u godinama koje dolaze dati maksimalan doprinos. Sa ekološki čistih predela iz malih seoskih domaćinstava nabavljamo ekstrakte lekovitog bilja i med koji zatim sa puno ljubavi postaju deo Biomelem proizvoda. Mi volimo svaki deo Srbije i zato LOVE.RS  – Volim Ruralnu Srbiju”, kaže Ilić za Jugmediu.

Angelinina majka kaže da je poklon došao u pravi trenutak. „Kosa je mekanija, lepršavaija, sjajnija, manje se mrsi, što je veoma važno kod dugačke kose kako se ne bi kidala. Razlika se primećuje nakon prvog pranja. Presrećene smo i Angelina i ja„, kaže Milena Mihajlović.

Za najdužu, a možda i najlepšu kosu u Srbiji ,kako ocenjuju u Biomelemu, osim drugih proizvoda, poslali su šampon sa lekovitim biljem sa Vlasine.

“Planinski seoski predeli Srbije bili su inspiracija za pokretanje ovog projekta i kolekcije LOVE.RS. Inače prodajom ovih proizvoda kompanija Biomelem pomaže da porodice koje se bave sakupljanjem lekovitog bilja ostanu na selu i da u seoskim područijima, tamo gde je najugroženiji, očuvaju natalitet koji svake godine u našoj zemlji dramatično opada.”, naglašavaju iz ove kompanije.