Dubočica krenula punim gasom

Na premijeri prolećnog dela sezone odbojkaškog takmičenja u Prvoj B ligi, odbojkaši Dubočice iz Leskovca savladali su ekipu OK Bečej sa 3:0 u setovima (25:20, 25:22, 25:13).

Rezultatski lako a igrom ubedljivo, igrači pod komandom trenera Nikolića odličnom igrom  osvojili su prve bodove,  i bar do okončanja 12. kola,  zaseli na treće mesto.

Odlična igra Lopatića koji je prvi set otvorio sa četiri asa. U igri su ga pratili i ostali igrači koji su s meč sevrisima zadavali glavobolju primačima iz Bečeja, pa se odsustvo prvog tehničara nije osetilo.

Ristić, Nikić i pomenuti Lopatić u serijama su imali po nekoliko as servisa a u drugom delu igre kvalitetnom partijom pridružili su se i srednji blokeri i blokom neutralisali napade gostiju.

Iz OK Dubočice ovom pobedom, kao igrama iz prvog dela sezone, ozbiljno ističu ambicije za ulazak i viši rang tamičenja za koji, čini se, imaju opravdanu osnovu.

U sledećem kolu, ekipa Dubočice u derbiju kola gostuje u Loznici, vodećoj na tabeli, pa bi pobedom mogla da unese neizvesnost u dalje takmičenje.
Odbojkaši Dubočice pozivaju sugrađane da im pruže podršku u borbi za plasman u Prvu ligu Srbije.

Zoran Jovanović