Ekipa Elrada najbolja na radničkim sportskim igrama

VLASOTINCE – Na sinoć završenim radničkim sportskim igrama u Vlasotincu, ekipa  Elrada osvojila je prvo mesto u malom fudbalu.  Drugo je pripalo ekipi restorana Zamak, a treće je osvojila združena ekipa zaposlenih u vlasotinačkim školama – Prosveta.

Najbolji strelac turnira, sa 16 postignutih golova, je Ivan Đokić, član ekipe Sportsko-rekreativnog centra Vlasina. Najmanje golova primio je vratar pobedničke ekipe, Elrada, Miloš Stanković koji je proglašen za najboljeg golmana. Majmlađi učesnik turnira bio je Nikola Petković (Gunjetinac), a najstariji Bogosav Radosavljević ( SRC Vlasina).

„Potrudili smo se da ove godine podignemo organizaciju turnira na viši nivo, uvažavajući Pravilnik UEFA o malom fudbalu i Pravilnik o organizaciji turnira“, rekao je, pozdravljajući učesnike, direktor SRC Vlasina Dejan Čikić.

Na ovogodišnjim, drugim radničkim igrama u malom fudbalu učestvovalo je 12 ekipa javnih preduzeća, ustanova, fabrika i škola: JP Vodovod, restoran Gunjetinac i SRC Vlasina, fabrike Elrad i Gruner, Elektrodistribucija, Tehnički pregled, Ciglana Mladost – Rad, Policijska stanica, Opštinska uprava, restoran Zamak Milenković i združena ekipa zaposlenih u školama – Prosveta.

(Kraj)