Goran Miljković novi poverenik SNS-a u Beloj Palanci

BELA PALANKA – Rešenjem predsednika SNS-a Aleksandra Vučića raspušten je dosadašnji Opštinski odbor u Beloj Palanici i za poverenika SNS-a u ovom gradu imenovan dosadašnji predsednik opštine Goran Miljković koji je odskora predsednik Privremenog organa u ovoj opštini.

Prema rečima Miljkovića, novi lokalni izbori u Beloj Palanci, posle poništavanja rezultata lokalnih izbora od 24. aprila se očekuju u septembru ili oktobru ove godine.

Razgovaraću sa svim članovima SNS-a i dosadašnjim rukovodstvom Odbora SNS-a oko priprema za naredne lokalne izbore na kojima očekujemo apsolutnu pobedu.Očekujemo podršku predsednika SNS-a i Vlade Srbije Aleksandra Vučića oko realizacije planova razvoja Bele Palanke„, rekao je za Jugmediju  Miljković.

bela palanka zgrada opstine

Vlada Srbije je nedavno imenovala predsednika i četiri člana Privremenog organa u opštini Bela Palanka u kojoj su poništeni rezultati lokalnih izbora.

Opštinska izborna komisija posle više od 60 prigovora SNS-a i SPS-a poništila rezultate lokalnih izbora na svih 37 biračkih mesta.

Početkom juna na sednici  Opštinskog odbora jednoglasno je doneta odluka da ceo Opštinski odbor SDS-a na čelu sa predsednikom Goranom Miljkovićem pređe u SNS.

Na lokalnim izborima  24, aprila SDS je ubedljivo pobedila i prema nezvaničnim rezultatima osvojila 14 od 29 mandata lokalne skupštine,  SNS-7, SPS-5, JS- 2 i Grupa gradjana-jedan mandat.

Zoran Panić