Leskovački merak doneli u Čikago

Foto: plusradio.us

Dvojica momaka iz Leskovca donela su duh leskovačkog meraka u Čikago. Najukusnije specijalitete karakteristične za jug Srbije, oplemenjene začinima i prelivima svetske kuhinje, nudi „016 Restoran“ na svom meniju.

Glavni šef kuhinje Bojan Milićević i menadžer Bojan Jovanović otvorili su decembra 2019. godine „016 Restoran”, a za naše ljude u rasejanju koji još uvek nisu posetili „016 Restoran“ – njihova adresa je: 5077 N. Lincoln ave. Chicago IL. 60625.

Kako piše plusradio.us, uz obavezni roštilj i jela ispod sača, najpopularniji su sendviči napravljeni od najkvalitetnijih sastojaka.

Ideja Bojana i Bojana je da  srpska kuhinja postane prepoznatljivi brend, kako u Čikagu, tako i širom Amerike.

Dugo smo radili na razvijanju ideje, pripremi restorana, pronalaženju lokacije. Bojan Milićević je već petnaestak godina radio kao kuvar i šef u nekoliko poznatih restorana u Čikagu, gde je pekao zanat, sakupljao iskustva i ideje, ali i pokazivao svoje umeće. Ideja nam je bila da predstavimo našu domaću leskovačku i srpsku kuhinju obogaćenu trenutnim trendovima u restoranskoj ponudi. Da kombinujemo najkvalitetnije sastojke organskog porekla sa savremenim dodacima, da upakujemo naša tradicionalna jela na savremeni način, kako bi svaki ponuđeni specijalitet bio uživanje i za nepca i za oči”, kaže generalni menadžer Bojan Jovanović.

U nastavku pogledajte prilog o ovim momcima iz Leskovca:

Opširnije pročitajte OVDE.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

7 Komentara
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
Paja
07.02.2021. 19:45

Svaka čast momci.
Sledeće godine dolazim na pljeskavicu.

Bane
08.02.2021. 01:55

Može li se znati koliki vam je godišnji promet?

Miodrag
08.02.2021. 03:19

Nebih se slozio sa „preteranim“ pohvalama…em jake cene em kvalitet nije kolko hvale…
Leskovac pa sta na mesu radi onaj ko zna a ne ime grada odakle su i ako je po gradu i po paprika ko na pijaci onda „zaobilaze istinu“
U svakom slucaju svaka roba ima kupca
SRECNO!

Tesar iz Lamele
09.02.2021. 09:10
Odgovor za  Miodrag

O čemu pišeš ti?Pa Slonče od malena se bavi roštiljom, držao je kafanu Srč, pre toga kafanu preko puta b6 u Dubocici još devedesetih i ti pišeš da ne zna da radi.Pa pravio je jedne od najboljih pljeskavica u gradu.

Luv
09.02.2021. 14:54
Odgovor za  Miodrag

Ne lupaj gluposti za momci lično ih znam, jedan od njih je napravio srč kafanu i oni dalje rade kako im je ostavio

SS
08.02.2021. 06:32

OK Bojan Jovanovic je Ruza, ali nikako da se setim nadimka ovog Bojana Milićevića. Proslo je mnogo godina 😀

Tesar iz Lamele
09.02.2021. 08:57
Odgovor za  SS

Slonče, Coki iz Dubočicu i ovde je imao kafanu i od malena se bavi tim poslom.
Pozdrav za Cokija od ekipe iz lamele!!!