„Mud Factory“ ima novi spot za pesmu „Where They Sleep“

VRANJE – Članovi vranjskog metal sastava“sa njihovog poslednjeg studijskog  izdanja naziva“Project Extinction“. Ovim spotom bend završava promociju poslednjeg studijskog izdanja i polako se posvećuje radu na novom materijalu.

Kompletan video materijal za pesmu „Where They Sleep“ je nastao u Pančevu i to na dve lokacije, u studiju 3×2 i u zatvorskim ćelijama koje se nalaze u sklopu Narodnog muzeja u Pančevu. Spot je sniman krajem novembra meseca prošle godine i nastao je za dva dana. Za snimanje i fotografiju kompletnog video materijala bio je zadužen rok fotograf Nemanja Đorđević, dok je montažu spota radio Stefan Gaćeša.

Objavljivanje spota pratiće promotivni koncerti u Srbiji i regionu. Za sada su potvrđena dva datuma i to 30. januar Factory Fest u Novom Sadu (dvorana Apolo) i 19. februar Niš (BlackStage). Mud Factory će uskoro objaviti i preostale datume najave regionalne turneje kao i detalje nastupa na festivalu u Vranju krajem februara meseca.

Bend Mud Factory je osnovan 2012. godine i za jako kratko vreme ostvaruje niz zapaženih nastupa u Srbiji i regionu. Pobednici su 47. Zajecarske Gitarijade i Wacken Metal Battle festivala. Iza sebe imaju dva EPa „Born For Doom“ i „Project Extinction“. Poslednji njihovi nastupi u krajem 2015.godine na beogradskom „Bleed To Death“ festivalu i Scena fest u Novom sadu bili su ubedljivo najenergičniji i najposećeniji.

Promocija spota uz koktel parti i druženje sa prijateljima i medijima održaće se u subotu 23. januara u 12 sati u prostorijama Američkog kutka u Vranju. Samu projekciju spota pratiće izložba fotografija sa temom pomenutog benda autora Nemanje Đorđevića.

(Kraj)iva

Foto:Nemanja Đorđević