„Over load“ od 26. Do 28. jula u Vladičinom Hanu

Na prazniku džeza Partibrejkersi, Ritam nereda, The dorss raiders, Yu grupa…

Ovogodišnji rok festival, „Over load“ na sportskom centru Vladičin Han počeće 26. jula i trajaće tri dana, a i ove godine biće zvučnih imena domaćih muzičkih zvezda, ali i nešto i za mlađu populaciju, na čiju inicijative će prve večeri nastupiti  Sendah, Cobi, Škabo, Naty fyan i Čače đavo. Narednog dana  za prave ljubitelje roka tu su: Partibrejkers, Ritam nereda kao i The dorss raiders, Cardinal point, Daily noise club, Breakdwn i Flyng, dok će legendarna Yu grupa zatvroti fesuruval.

Tu su još u Dża ili bu, Čovek bez sluha, Void inn, Gen 678, Jolly jamper i S.N.A.P FM

„Na inicijativu mladih i Đačkog parlamenta Gimnazije, a uz saglasnost lokalne samouprave, ove godine je festival produżen za jedan dan i njime su obuhvaćeni zahtevi mlađih, pre svega srednjoškolaca, da deo programa bude namenjen njihovom ukusu. Pokazalo se da 70-80 odsto mladih żeli takav program“, kaže Zoran Cvetković ispred organizacionog odbora.

Proteklih šest godina, prema njegovim rečima, od kako se festival održava pod imenom „Over load“, u Hanu su učestvovale mnoge od naših muzičkih zvezda: Riblja čorba, Bajaga i instruktori, Van gog,

Bajkerske igre su u subotu

Divlje jagode, Kerber, Atomsko sklonište, Blaža i kljunovi, Ortodoks kelts… Vladičin Han u tom periodu poseti po nekoliko hiljada ljudi iz raznih krajeva Srbije i regiona. Među njima je i mnogo bajkera, koji imaju i tradicionalno okupljanje na defileu i bajkerskim  igrama. Ove  godine biće održani u subotu.

U vreme trajanja„Over loada“ na sportskom centru je omogućeno bsplatno kampovanje za goste kao i boravak na bazenu. Generalni pokrovitelj je opština Vladičin Han a organizatori Centar za kulturu i Sportski centar.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter!
Budite uvek u toku dešavanja!