Odigrana 1/8 finala KUP takmičenja FS Jablaničkog okruga

Šesnaest najboljih u kup takmičenju koje organizuje Fudbalski savez Jablaničkog okruga odigralo je svoje utakmice i postignuti su odlične rezultate.

Pobedom u Gornjem Stopanju, nad ekipom Jedinstva, bojnička Pusta Rekla uspela je da prekine dugačak niz pobeda domaće ekipe koja nije nastupila u najjačem sastavu, obzirom da zbog lakših povreda nisu nastupila trojica prvotimaca.

Golovima Petrovića (2), Stankovića i Arsića, Pusta Reka je ubedljivo savladala Jedinstvo za koje je strelac bio Stefanović.

U ostalim utakmicama Moravac Orion slavio je u Vučju rezultatom 3:0, Jedinstvo iz Bošnjaca sa četiri pogotka pokazalo je ko je stariji u duelu sa ekipom Mladosti u Batulovcu, Vlasina je sa 1:0 savladala Real u Donjoj Jajini, a GFK Dubočica rezultatom 3:1 Bratstvo u Bratmilovcu.

Radan pobedom nad Jablanicom u Lebanu 2:0 očekuje ulazak u formu za nastavak takmičenja i borbu za opstanak u društvu srpskoligaša dok je Budućnost iz Orašja službenim rezultatom stiglo do četvrtfinala.

U četvrtfinalu KUP takmičenja FSJO zakazanom za 25.04.2018. godine sastaće se Kumarevo 65 – Jedinstvo Bošnjace, Vlasina – Radan, Moravac Orion – Pusta Reka, GFK Dubočica – Budućnost.