Potresna ISPOVEST Mire Škorić koja se protiv opake bolesti bori tako što izađe na binu i peva (VIDEO)

Poznata pevačica je odlučila da o svom zdravstvenom problem progovori upravo na jugu Srbije gde je, zbog posledica bombardovanja osiromašenim uranijumom, od kancera oboleo najveći broj ljudi

Ne volim da razmišljam o sebi kao da sam bolesna osoba, jednostavno guram dalje, živim i pevam, iskreno pred sinoćnji koncert na Roštiljijadi govori za juGmediu popularna pevačica novokompanovane muzike koja je čak četiri puta operisana zbog kancera.

Ona će se pridružiti građanima, obolelim od karcinoma, koji će u oktobru tužiti zemalje članice NATO koje su bombardovale Srbiju osiromašenim uranijumom.

Naravno da treba da se tuži! Sve sun as potrovali! I ne samo da se tuži, već da ih za uši dovučemo u naše bolnice i provedemo ih kroz onkološka odeljenja na kojima leže deca. To je strašno! Vi ne znate koliko su to divna i pametna deca, a moraju da se bore sa nečim što ih izjeda”, komentariše ova pevačica.

Mira Škorić je sinoć u Leskovcu pevala pred oko 3.000 ljudi. Pre nastupa je primila vitaminsku terapiju i pevala Leskovčanima puna dva sata.

Ja sam borac. Ne volim da me sažaljevaju, ne volim da o toj bolesti pričam poput pojedinih javnih ličnosti, ne tražim pomoć, borim se sama. Mada, moram da priznam da su me boleli pojedini novinski naslovi kako sam se povukla i prestala da pevam”, priča nam Škorićka.

Kako nam je kazala,  pristala je u Leskovcu na razgovor o svom zdravstvenom stanju isključivo zbog činjenice da je najveći broj obolelih od kancera upravo na jugu Srbije, a celu ispovest pevačice i savete kako se izboriti sa ovom opakom bolešću poslušajte na linku ispod:

Primer sam nemarne osobe kada je reč o zdravlju. Kod lekara sam tada došla poprilično kasno. I kad god se setim toga, nije mi dobro. Istina je ta da sam četiri puta operisana. O tome nikada nisam govorila, a kada sam odlučila samo zato da bih, ako je to moguće, probudila svest kod drugih ljudi da ne ponove moju grešku i povedu računa o svom zdravlju„, zaključuje Mira.