Priznanje za „Najbolje u Medijani“

NIŠ – Dragoslav Ćirković, predsednik gradske opštine Medijana uručio je Gradimiru Nikoliću, vlasniku preduzeća “NS radijatori” priznanje „Najbolje u Medijani“ kojim automatski postaju članovi Biznis kluba. Tako će se „NS radijatori“ naći u društvu preduzeća „Erozija“, „Jumis“, Niška televizija i Nišlijska mehana.

 Od skenera i rengena do metalnih polica i poštanskih sandučića, tako bi se ukratko mogao opisati proizvodni program niškog preduzeća „NS radijatori“ koje postoji dve decenije.

 Izvoze u Ameriku, Rusiju, Evropu a minule godine uložili su više od 250 hiljda evra u novu opremu i mašine. Vlasnik Gradimira Nikolića kaže da će uprkos krizi nastaviti da stvaraju nove vrednosti. Zbog uspešnog poslovanja predsendik gradske opštine Medijana, Dragoslav Ćirković uručio im je priznanje „Najbolje u Medijani“.

Nikolić podseća da su počeli kao bravarska radionica ali da su ubrzo se specijalizovali za proizvodnju radijatora.
– Tržište je živo i morate mu se stalno prilagođavati. Odlični smo za mehaniku ali ako je u pitanju dobar posao nađemo partnera i za elektroniku. Ne slažem se sa stavom da se treba specijalizovati samo za jedan posao ili proizvod, kazao je Nikolić i dodaje da su brojčano malo preduzeće ali da im upravo to olakšava da se brzo preorjentišu – Ne zapostavljamo nijedan proizvodni program ali radimo ono što se traži. Izvezli smo već jedan rengen aparat za Rusiju i 50 skenera za SAD. Tako da imamo serije od 10 hiljada poštanskih sandučića ili jedan rengen.