„Tigar tajers“ prikupljali pomoć za one kojima je najpotrebnija

Kompanija ‘’Tigar Tajers (Tigar Tyres) iz Pirota drugi put  zaredom danas je organizovala ‘’ Dan dobre volje’’ , humanitarnu akciji u kojoj su  zaposleni i volonteri, ali i građani  Pirota, prikupljali pomoć za sugrađane.

Pedeset volonetra prikuplja i pakuje odeću, obuću i igračke za sugradjane kojima je to najpotrebnije.

Odlučili smo da ove godine organizujemo opet ovaj ‘’Dan dobre volje’’ i pretpostavljam da će to postati deo tradicije. Cilj nam je da ovom akcijom promovišemo humanost i volonterstvo”, rekla je direktorka službi podrške u Kompaniji Milena Tošić, dodajući da će biti još humanitarnih akcija.

Akciju je podržao i Rotari klub Pirot

Svih ovih godina od potekla rada Rotari kluba 2005. godine učestvujemo u mnogim humanitarnih akcijama u gradu. Podržavamo Dan dobre volje. Odlučili smo da deo odeće, obuće i dečjih igračaka i sve ono što smo prikupili od članova Kluba, bude naš doprinos akciji”,  kaže predsednik Rotari kluba Pirot Goran Mišić.

Pirotski Odbor Crvenog krsta je takođe podržao  akciju.

Zaista je odziv veliki.Prikupljeno je dosta odeće.obuće i igračaka koje ćemo podeliti. Prošle godine smo zajedno posetili neke škole, Dečje odeljenje Opšte bolnice i pojedina sela. Saradnja sa ovom kompanijom je odlična”, kaže saradnica Crvenog krsta Kristina Vasilev.