Vlasotinački bokseri osvojili 8 medalja na Prvenstvu jugoistočne Srbije

Bokseri bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca ostvarili su odlične rezultate na Pojedinačnom prvenstvu jugoistočne Srbije u boksu za 2018. godinu, održanom juče u SRC Dubočica Leskovac, osvojivši ukupno 8 medalja, i to sedam zlatnih i jednu srebrnu, saopšteno je iz ovog kluba.

Osvajači zlatnih medalja i šampioni jugoistočne Srbije za 2018.godinu su: Andrija Andrejević (pionir), Pavle Takić, Milan Stanojević i Alek Andrejević (školarci), Ognjen Mitić (junior), Marko Bidžić i Nemanja Stojanović (mladi). Osvajač srebrne medalje i vicešampion jugoistočne Srbije je Nikola Stojiljković (senior).

Bilo je 115 takmičara iz 19 klubova sa prostora, a leskovačka publika uzivala je u ukupno 30 borbi

Osvojene medalje su rezultat dugogodišnjeg rada trenera i boksera našeg kluba. Današnjim rezultatima smo potvrdili da smo jedan od najboljih klubova u regionu jugoistočne Srbije. U narednom periodu naše borce očekuju mečevi za reprezentaciju jugoistočne Srbije, koja će se takmičiti sa reprezentacijama ostalih regiona Srbije, i to Vojvodine, Šumadije i Beograda, u okviru takmičenja „Kup regiona Srbije”, kazao je Milan Jović, trener bokserskog kluba „Arena“ iz Vlasotinca.