Dinamo protiv Bežanije juri pobedu

Trener vranjskog FK Dinamo Radmilo Jovanović i fudbaleri Mlađan Stevanović i Aleksandar Stojković izrazili su na konferenciji za medije uverenje u uspeh pred meč na svom terenu sa ekipom beogradske Bežanije, u okviru 22. kola Prve lige Srbije.

Bežanija je nezgodan protivnik i kao domaćin i kao gost. Mi ćemo maksimalno da se posvetimo igri jer je bitna za naš ulazak u Super ligu. U nedelju neće moći da igraju Okamijan i Danijel Gašić jer imaju kartone, ali zato stiču pravo dva ključna igrača od kojih mnogo očekujem, a koji nisu mogli da igraju prošlu utakmicu zbog dobijenih kartona“, kaže Jovanović.

Komentarišući prethodnu utakmicu u Novom Sadu protiv Proletera kada je Dinamo izgubio sa 3:0, trener prvoligaša iz Vranja kaže da je na terenu za igru nedostajao kapiten Mlađan Stevanović i vezni igrač Aleksandar Stojković, ključni igrači za tim.

Utakmica između Dinama i Bežanije održaće se u nedelju 15. aprila na Jumkovom stadionu u Vranju sa početkom u 15:30 časova.

To nije opravdanje i ja sam samo ljut na pojedine igrače i neću da im oprostim što smo primili golove u 7. i 8. minutu. Zato postoje kazne i isključenje iz igre. A, suđenje sudije više ne komentarišem u interesu kluba i nas samih“, ističe Jovanović.

Fudbaler Aleksandar Stojković kaže da sada dolazi Bežanija, beogradska ekipa koja igra dobar fudbal.

Ne smemo da se opuštamo nimalo, naročito posle ovog poraza u sredu. Nismo opet kompletni, ali svi u timu moramo da igramo najbolje, da pobeđujemo kako bi igrači dobili na samopouzdanju. Naš cilj je Super liga, nema više izgovora, moramo da napadamo i da do kraja igramo dobro“, ističe Stojković, dok Mlađan Stevanović napominje da Dinamo ne sme sebi da dozvoli više nijedan poraz.

Bežanija dolazi kod nas, mi smo lideri i moramo da pobedimo. Ne samo njih, već svakog ko dođe na naš teren“, zaključuje Stevanović.

 

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

1 Komentar
Najstarije
Najnovije
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare
sportista
13.04.2018. 23:11

Bravo momci, držite se, uprkos bojkotu od strane lokalne samouprave. Ničija nije do zore gorela. Sport je većni, vlasti prolazne