Dinamo protiv Bežanije juri pobedu

Dinamo protiv Bežanije juri pobedu
Podeli:

Trener vranjskog FK Dinamo Radmilo Jovanović i fudbaleri Mlađan Stevanović i Aleksandar Stojković izrazili su na konferenciji za medije uverenje u uspeh pred meč na svom terenu sa ekipom beogradske Bežanije, u okviru 22. kola Prve lige Srbije.

Bežanija je nezgodan protivnik i kao domaćin i kao gost. Mi ćemo maksimalno da se posvetimo igri jer je bitna za naš ulazak u Super ligu. U nedelju neće moći da igraju Okamijan i Danijel Gašić jer imaju kartone, ali zato stiču pravo dva ključna igrača od kojih mnogo očekujem, a koji nisu mogli da igraju prošlu utakmicu zbog dobijenih kartona“, kaže Jovanović.

Komentarišući prethodnu utakmicu u Novom Sadu protiv Proletera kada je Dinamo izgubio sa 3:0, trener prvoligaša iz Vranja kaže da je na terenu za igru nedostajao kapiten Mlađan Stevanović i vezni igrač Aleksandar Stojković, ključni igrači za tim.

Utakmica između Dinama i Bežanije održaće se u nedelju 15. aprila na Jumkovom stadionu u Vranju sa početkom u 15:30 časova.

To nije opravdanje i ja sam samo ljut na pojedine igrače i neću da im oprostim što smo primili golove u 7. i 8. minutu. Zato postoje kazne i isključenje iz igre. A, suđenje sudije više ne komentarišem u interesu kluba i nas samih“, ističe Jovanović.

Fudbaler Aleksandar Stojković kaže da sada dolazi Bežanija, beogradska ekipa koja igra dobar fudbal.

Ne smemo da se opuštamo nimalo, naročito posle ovog poraza u sredu. Nismo opet kompletni, ali svi u timu moramo da igramo najbolje, da pobeđujemo kako bi igrači dobili na samopouzdanju. Naš cilj je Super liga, nema više izgovora, moramo da napadamo i da do kraja igramo dobro“, ističe Stojković, dok Mlađan Stevanović napominje da Dinamo ne sme sebi da dozvoli više nijedan poraz.

Bežanija dolazi kod nas, mi smo lideri i moramo da pobedimo. Ne samo njih, već svakog ko dođe na naš teren“, zaključuje Stevanović.

 


Podeli:
  1. Bravo momci, držite se, uprkos bojkotu od strane lokalne samouprave. Ničija nije do zore gorela. Sport je većni, vlasti prolazne

Comments are closed.