Tri hiljade Nišlija na Open air party

NIŠ – Rano jutros je na Letnjoj pozornici u tvrđavi završen prvi zimski Open air party i proslava Srpske nove godine u organizaciji BAUK i agencije Pozornica a pod pokroviteljstvom opštine Crveni Krst. 

„Oduševljen sam celom pričom i koncepcijom žurke, ovo je prvi put da radim svoj set na otvorenom tokom zime. Proputovao sam ceo svet, ovo je zaista jedinstveno iskustvo. “ rekao  je Terry Lee Brown , gost večeri. Gostoprimstvo i otvorenost nišlija me je ponovo oduševila, voleo bih da se vratim da proslavimo Baukov rodjendan u junu”.

Dj iz Nemačke posebno je  pohvalio nišku publiku, koja je uz njegov trosatni set, sve vreme đuskala i pravila odličnu atmosferu. 

Celovečernji muzički program počeo je oko 21h i završio se tačno u 04:00 pred oko 200 nišlija koji su, uprkos hladnoći ranih jutarnjih sati ostali da  đuskaju do kraja. Tokom večeri, na žurci je bilo više od tri hiljada Nišlija a uz odličnu atmosferu celokupna organizacija protekla je bez problema.

 Uz miris drveta iz bačvi ,koje su grejale publiku, po rečima posetilaca, utisak je bio kao da se cela prilča dešava i na nekom drugom mestu u prirodi. To je svakako ispunilo planove organizatora da još jednom pokažu da je Niš mesto dobrog provoda sa publikom koja zna da prepozna i podrži drugačije ali dobre ideje kao i inovativni pristup organizaciji kulturnih i zabavnih događaja.

(Kraj)ena

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pretplati se
Obavesti o

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila: Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.

0 Komentara
Ugrađene povratne informacije
Pogledaj sve komentare