Izabran pobednik kvalifikacionog takmičenja „Izađi mi na teglu“ u Nišu

Pobednik Udruženje Makedonaca „Vardar“

Kvalifikaciona takmičenja ispred objekata Roda Megamarketa, očekuje još ekipe u Leskovcu, 3. oktobra i Vranju, 4. oktobra.

Ekipa „Udruženje Makedonaca Vardar“ pobednik je kvalifikacionog takmičenja manifestacije „Izađi mi na teglu“ koja je održana u Nišu.

U oštroj konkurenciji raspoloženih takmičarskih ekipa koje su ispred objekta Roda Megamarketa odmeravale snagu i umeće u kuvanju „srpskog kavijara“, izabrane su i nagrađene vrednim poklonima tri najbolje, dok pobednika u niškom takmičenju očekuje plasman u veliko finale gde će se boriti za titulu najboljeg ajvar – majstora u 2015. godini.

Trgovinski lanac Roda, pokrovitelj je manifestacije u okviru koje se bira najbolji ajvar u celoj Srbiji.

„Kako je RODA mesto koje potrošačima nudi poseban ugođaj prilikom kupovine, organizacijom dodatnih sadržaja i programa, kao i bogatom ponudom proizvoda koji su potrebni za spremanje zimnice, RODA predstavlja i odlično mesto za održavanje takmičenja u pravljenu najboljeg ajvara“, rekla je Ines Prijić, menadžer Roda Megamarketa u Nišu.

Kvalifikaciona takmičenja ispred objekata Roda Megamarketa, očekuje još ekipe u Leskovcu, 3. oktobra i Vranju, 4. oktobra.

Karavan „Izađi mi na teglu“, ove godine, putuje kroz 15 gradova Srbije i ima za cilj da pronađe najbolji recept za ajvar. Specifičnost manifestacije ogleda se u tome što su takmičarima obezbeđeni svi potrebni uslovi za učešće. Učesnici treba samo da ponesu svoje tajne recepte, dobro raspoloženje i da „izađu na teglu“.

Pratite JuGmedia portal na društvenim mrežama Facebook, Instagram, TikTok i X (Twitter)!
Budite uvek u toku dešavanja!

Pre slanja komentara molimo Vas da pročitate sledeća pravila:
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije portala juGmedia. Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo čitaoce portala juGmedia da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila. Takođe je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.