Advokat, istoričar, dizajnerka, lekar, filozof, fotograf i gimnazijalac u koži revizora

Advokat, istoričar, dizajnerka, lekar, filozof, fotograf i gimnazijalac u koži revizora
Podeli:

Političari se ovih dana boje revizora, a jedan će baš večeras biti predstavljen publici u Leskovačkom kulturnom centru u 19 časova.

Reč je o novoj i dugo očekivanoj predstavi „Revizor“, po Gogoljevom tekstu,amaterskog Dramskog studija LKC-a u kojoj će svoje glumačko umeće iskazati Leskovčani različitih profesija.

U koži revizora našli su se jedan advokat, istoričar, dizajnerka, lekar, filozof, fotograf i gimnazijalac… Evo šta oni kažu o predstavi:

Radeći na predstavi, shvatili smo da su ljudi svuda i uvek ljudi“, komentariše reditelj predstave Darko Zloporubović, odgovarajući na pitanje kako je uspeo da spoji n ajednom mestu ovoliki broj svojih sugrađana jako različitih profesija i interesovanja.

Ovo je prvi ozbiljniji projekat Dramskog studija Leskovačkog kulturnog centra nakon predstave „Bizarno“ koja je zatvorila prvi leskovački FAPOR, sada već prepoznatljiv i cenjeni Festival amaterske pozorišne režije.


Podeli:
 1. Samo me mene bard, Zlopi ostavi bez uloge i „zanimanja“, u predstavi!?
  0  3
  • Molim direktorku Vodovoda da vremešnog Dojčinovića priremeno angažuje na naplati računa za vodu, e da bi komentatori mogli slobodno i bez njegovih ničim izazvanih ispada ispada mogli da komentarišu vesti iz kulture. Dojčinoviću, nije ti ovo Centar za ekonom9iku OTO-a, domaćinstva i ONO.
   1   1
 2. I jos mi ne dade odgovor redatelj za moje „Ucenjivace“, tekst!?
  0  3

Comments are closed.