Aktivisti SNS delili avgustovski broj stranačkog informatora

Aktivisti SNS delili avgustovski broj stranačkog informatora
Podeli:

Aktivisti Gradskog odbora Srpske napredne stranke Leskovac danas su sugrađanima predstavili avgustovski broj SNS informatora.

Na prvim stranama ovog broja pomenuto je otvoreno pismo predsednika Srbije Aleksandra Vučića upućeno građanima Kosova i Metohije u kojem im je on poručio da mir za Srbiju i srpski narod jeste najviša vrednost, koju, pored svega drugog, nastoji da zaštiti.

„U odeljku SNS panorame možemo čitati o Leskovcu koji donosi vesti o završetku radova na putu kroz Guberevac i na trotoaru u ulici Stojana Ljubića. Zatim o nastavku rekonstrukcije vodovoda, kao i tome da su adaptirane zgrade brojnih mesnih zajednica. Ali o tome da je gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović pustio u rad novi pogon u okviru fabrike „Moravka“ i potpisao ugovore sa sedam parova koji će o trošku grada sprovesti vantelesnu oplodnju“, istakla je članica Omladine SNS-a Marija Rajković.

Značajno mesto zauzimaju i vesti o ulaganjima u Vojsku Srbije, odnosno o poletanju novih mig-ova i o jačanju vojne snage u odnosu na prethodni period, i o najavljenom povećanju penzija od oktobra.

 


Podeli:
 1. Zašto je GO SNS ubeđen da građani Leskovca svali dan prolaze pored Robne kuċe? Jedino objašnjenje je da su lenji i da ih mrzi da naprave „punktove“ po celom gradu. Ja, recimo, nazovite me „gradsimb detetom“ tlnisam prošao pored Robne kuċe sigurno punih 3-4 meseca.Nameċe se zakljuĉak da GO savatava seljake koji subotom dolaze u grad.

  21
  5
  • Za Vasu informaciju, aktivisti ne dele informatore samo ispred Robne kuće, već je to punkt sa koga polaze.

   4
   30
   • ,,Pametan pise... 23.09.2018., 12:57

    ..Da se ne zaborave,svakodnevna ISTORIJSKA desavanja u kojima glavnu i odlucujucu ulogu,,igra,,velicanstveni A.Vucic.Malo je svakodnevnovisecasovno gledanje i slusanje voljenog VODJE.Plitka pamet,zaboravi se.Zato,sve lepo na papir,i to mrsan,da se gradovo obnavlja,jer,,sutra propituje,,

    22
    3
 2. Ponosni Građanin 22.09.2018., 21:35

  Kao uvaženi član stranke usudiċu se da pitam, zar nijr stranački glasnik samo zs ĉlanove stranke? Zašto bi nestranačkog građanina ili člana neke druge stranke zanimalo SNS stranačko glasilo u kome je ionako svaka vest izlakirana do maksimuma i nema veze sa realnošċu.

  38
  1
  • Uzmite jedan primerak, procitajte, pa cete videti da nista nije „izlakirano“. U informatoru se nalazi sve ono sto je uradjeno u proteklom periodu u citavoj Srbiji, mozda vama zvuci neverovatno jer oni koje podrzavate nisu bili u stanju da za vise od 12 godina urade ni deseti deo onoga sto mozete procitati u samo jednom broju informatora.

   2
   55
   • Ivan Grozni 23.09.2018., 00:29

    Ne mlati praznu slamu.

    35
    2
   • Ponosni Građanin na izvoru informacija 23.09.2018., 11:27

    Teodorice, prigradskice i draga botice, nemoj ti meni deliti savete. Znam ja bolje i od tebe i od gradonačelnika šta je urađeno.

    35
    3
   • na vlasti su losi djaci 24.09.2018., 09:28

    Dali pise u informatoru da je Srbija bila zaduzena 12 milijardi eura 2012 godina, a da je AV zaduzio jos, tako da je sadasnji dug 36 milijardi. Dali pise da imamo najkuplji benzin u Evropi. Dali pise koliko je AV izrekao …….. Ima jos ali mrzi me vise.

    16
   • Koji “ oni “ ? “ Oni “ su vi – Ivica Dačić i njegov SPS, Mlađan Dinkić, Zorana Mihajlović i celo G17+ krdo, Goran Vesić, Jelena Trivan, Nebojša Krstić, Siniša Mali…Da se ne nabraja više, mnogo ih je za jedan život.

    5
    1
   • Ja sam uzeo juče desetak primeraka od mog komšije a tvog kolege studenta i bacio pogled u sadržaj. Sestro, ono nije ni za debile.

 3. Na slikama tri profesorke koje trenutno rade u leskovačkoj Gimnaziji. Nekada je tamo predavala elita, a sad…….

  18
  • Ponosni Građanin 24.09.2018., 20:38

   Źeljko, jeste žalosno. Mada, nekada je buduċa elita i pohađala školu.

   10

Comments are closed.