Ambasador Čepurin u Medveđi, putuje za Putinovo, a poklon od gradonačelnika Leskovca ga je oduševio (VIDEO)

Ambasador Čepurin u Medveđi, putuje za Putinovo, a poklon od gradonačelnika Leskovca ga je oduševio (VIDEO)
Podeli:

Ambasador Ruske federacije u Beogradu Aleksandar Čepurin posetio  je danas opštinu Medveđa gde je na putu za selo Putinovo razgovarao sa predsednikom ove višenacionalne opštine Nebojšem Arsićem, ali i sa gradonačelnikom Leskovca Goranom Cvetanovićem, u prisustvu predstvanika drugih lokalnih samouprava sa juga Srbije.

Tom prilikom Čepurin je izrazio zadovoljstvo što se drugi put za kratko vreme nalazi u Medveđi, a za zaseok Putinovo u selu Gajtan je kazao da je imao veliku želju da ga poseti, s obzirom da su meštani izrazili veliku ljubav prema samoj Rusiji i njenom predsedniku.

Ambasador Čepurin u Medveđi, sledi poseta selu Putinovo. Pratite nas na Fejsbuk stranici i portalu www.jugmedia.rs

Posted by Jugmedia on Уторак, 25. септембар 2018.

Razmenjeni su i pokloni.

Gradonačlenik Leskovca je dao pregršt poklona Čepurinu, a između ostalog i lik Karađorđa Petrovića izrezbarenog u drvetu, kao simbol borbe za suverenitet i integritet Srbije, „ono što je sada Rusija za nas„. To je posebno obradovalo Čepurina.

Jedan portret Karađorđa mislim da je izložen u Ermitažu u Petersburgu i delo je tada najpozantijeg ruskog slikara koji se zvao Vladimira Barakovski“, kazao je ambassador.

Naravno, u tim poklonima bila je i poznata leskovačka rakija. Čepurin je u šali kazao da nije znao da će dobiti toliko poklona „jer mu za njih treba jedan kamion“.

I on je sam gradonačelniku Leskovca i predsedniku opštine Medveđa uručio poklone, nakon čega je gost iz Rusije prošetao centrom Medveđe i trenutno se nalazi u Kulturnom centru gde se slavi 130. godišnjica OŠ „Gornja Jablanica“.

Posted by Jugmedia on Уторак, 25. септембар 2018.

Nakon toga, delegacija kreće za Putinovo.


Podeli:
 1. “ u prisustvu predstvanika drugih lokalnih samouprava sa juga Srbije“. Zna li neko sto ga predsednik opstine Lebane, ili bar Boban Sumar, nema na sliku. Mislim da je ruski ambasador cuo, da u Lebanu postoje nelegitimni odbornici, da vlada nepotizam, i da je u opstinu zabranjen ulazak zenama sa mini suknjama. Nece covek sa takvima da kalja svoj ugled.

  31
  1
 2. Krajincanin 25.09.2018., 14:50

  Rusi nasa braca, bez njih nas nebi ni bilo. Steta sto se ne granicimo sa njima, ziveli bi srecno nikad ne bismo imali ratove i sukobe, i neprijatelje komsije.

  8
  16
  • Rusija je nasa majka... 25.09.2018., 15:10

   ..a kako je njihova majka Volga,onda je ta recica nasa BAKA.Eh,da se granicimo s njima,bilo bi pre svega ekonomski korisno.Mi bi njima preko grane bacali svinjske papke i glave,a oni nama bi bacali letece automobile.Uh,uh…a to je istorijska prica sa Kinezima.Greska.Ma sve mi se pomesalo.i Rusi i Turci i Kinezi..kome idu papci a kom obojci,kome mrsno a kome janjetina,kome Dacic peva a kome ovaj igra…..li ga.

   9
   9
  • Kako se bratko svi mi kao Bugari ne graničimo sa Rusima?

   5
   5
 3. Zahvaljujuci Cvetanovicu Leskovac ide napred, ovo je jos jedan dokaz da ga cene i uvazavaju i mnogi strani ambasadoru pa i nasa braca Rusi.

  41
  • Da nije Ivanka mozda Eva?

   15
   2
  • Ljubavi, nešto sam razmišljao. Ajde ove godine da punimo džinčiki sa sir pa da ih stavljamo u teglu. Mislim da će da bude extra dekorativno. Na slavski sto će lepo da izgledav. Ajde bar to zajedno da uradimo . Da kažemo da smo nešto. Majka da se ne ljuti.

   5
   1
  • ti si pregledaj mozak drugar…ocigledno da fali….rusi su beda i zlo!

   2
   3
 4. Nema ga „magistar“ iz Lebane ili mi se cini :)

Comments are closed.