Amorozo sutra počinje koncertnu sezonu

Amorozo sutra počinje koncertnu sezonu
Podeli:

Koncertom ,,Amorozo i mladi talenti “ koji će se održati sutra u svečanoj sali grada Leskovca, Kamerni orkestar Amorozo počinje svoju  16. koncertnu sezonu pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

Kao solisti nastupiće Luka Stojiljković- klavir, Veljko Mihajlović-klarinet, Aleksandar Đokić- saksofon,  Ksenija Veljović- klavir, i Vladimir Aćimović- klavir.

Koncert je posvećen dr Miri Ivanović i počinje u 19 sati.

 


Podeli:
 1. Koncertom ,,Amorozo i mladi talenti “ koji će se održati sutra, 22.5.2018, sa pocetkom u …….. u svečanoj sali grada Leskovca, Kamerni orkestar Amorozo počinje svoju 16. koncertnu sezonu pod pokroviteljstvom lokalne samouprave.

  • Iznos je bitan 21. maja 2018., 6:58 pm

   Mislite pod izuzetnim pokroviteljstvom lokalne samouprave, nakon čega će sezonu nastavite duljem naše lepe zemlje koncertima u Barju i Gagincu…

   • U Bari trenutno ne mogu da putujem, ali molim redakciju da objavi termin koncerta i eto mene za tili čas u Gagincu!

    • Da su malo alternativniji pa da koncert u Gagince umesto u Dom kulture naprave na neko livadče, na neku utrinu, pa da video sa tim koncertom postane viralan na internetu. Al naviklo to na komfor, neće da uključuje mozak da misli, ponašaju se ko da je 1970 godina,kao da su u SFRJ i da je država dužna da ih finansira.

Comments are closed.