Ana Bnabić u Prokuplju i Kuršumliji, svi hteli selfi sa premijerkom

Ana Bnabić u Prokuplju i Kuršumliji, svi hteli selfi sa premijerkom
Podeli:

Sastankom sa predsednikom opštine Prokuplje Aleksandrom Simonovićem, premijerka Srbije Ana Brnabić započela je danas posetu dvema opštinima u Topličkom okrugu.

Premijerku su ispred zgrade opštinske uprave dočekali brojni građani, a mnogi od njih su želeli da se sa njom i fotografišu

U Prokuplju je razgovarala sa gradskim rukovodstvo, a nakon sastanka premijerka će zajedno sa direktorom Kancelarije za upravljanje javnim ulaganjima Markom Blagojevićem i predstavnicima Ministarstva zdravlja, obići tamošnji Dom zdravlja.


Zajedno sa ministrom trgovine, turizma i telekomunikacija Rasimom Ljajićem, Brnabić će kasnije u toku dana posetiti i Opštinu Kuršumlija, gde će se sastati sa predstavnicima lokalne samouprave.

Brnabić i Ljajić će u Kuršumliji posetiti fabriku “Simpo Šik“ i Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju “Žubor“.


Podeli:
  1. Procitah u Kursumliji se pojavili strsljenovi... 10.08.2018., 15:08

    …i to na milione.Al,to nema veze sa ovom posetom.Ovo je samo Jug Srbije,onaj sto ga A.V.spominje u neko razgranicenje.A skim razgranicenje,kad mi ne priznamo nase Kosovo.To vam je isto kao da placas alimentaciju,detetu za koje kazu da nije tvoje i razvodis se sa zenom sa kojom se nisi vencao.Mada kod njega sve je moguce.

Comments are closed.