APTIV PAKARD zapošljava 280 radnika u ovoj godini

APTIV PAKARD zapošljava 280 radnika u ovoj godini
Podeli:

Engleska kompanija Aptiv pakard, koja završava fabriku u Leskovcu za proizvodnju električnih instalacija za automobilsku industriju sa preko 2.000 radnih mesta, u ovoj godini primiće oko 280 Leskovčana, potvrđeno je danas Jugmedii iz ove kompanije koja je učestvovala na Sajmu zapošljavanja u Leskovcu.

Do sredine godine, kako je najavljeno, fabrika će biti završena, a naša je procena da će do kraja godine biti zaposleno oko 280 radnika. Narednih godina će se povećavati proizvodnja u skladu sa narudžbinama, pa će tako biti ispunjen plan zapošljavanja“, rekla je predstavnica te kompanije.

Na Sajmu zapošljavanja najveća gužva na štandu Aptiva

Već je više Leskovčana, dodala je, dobilo posao u „Aptiv pakardu“, koji je ranije raspisao konkurs i oni se nalaze na obuci u Novom Sadu, Rumuniji i Poljskoj, gde kompanija „Delfi“, u okviru koje će poslovati „Aptiv pakard“ ima svoje fabrike.

Inače, ova kompanija sa 147.000 zaposlenih širom sveta, u Novom Sadu ima fabriku sa 4.000 zaposlenih.

 


Podeli:
  1. A cija zena, dete, sestra, brat ili makar zet rade u privatnu kompaniju u Leskovcu? Neka neko navede, ako zna, ako se priseti. Kad vam politicari nude posao, pitajte ih gde su zaposlili svoju zenu, svoje dete. Pitajte svakoga od njih, kad je toliko dobro, sto tamo ne salju svoje bliznje.
    8    0

Comments are closed.