Aptiv Pakard zapošljava i one u pedesetim

Aptiv Pakard zapošljava i one u pedesetim
Podeli:

Posla u engleskoj fabrici Aptiv Pakard biće i za starije Leskovčane, izjavio je danas gradonačelnik leskovca Goran Cvetanović.

Po informacijama koje sam dobio u razgovoru sa njima, to će biti jedina fabrika koja neće vremenski da ograničava starosnu dob za posao, za razliku od Jure, Džinsi i tako dalje”, kazao je Cvetanović na konferenciji za novinare.

On je dodao da je to šansa za osobe sa 50, pa i više godina.

Aptiv Pakard d.o.o. Leskovac podigao je fabriku na Zelenoj zoni u severnom delu Leskovca i u toku je njeno unutrašnje uređenje. Planirano je da bude otvorena i počne sa radom sredinom ovog leta i do kraja godine zaposli oko 280, a do kraja 2020. čak 2000 ljudi, po nekim najavama i više.

Prema informacijama Jugmedie, interesovanje za rad u ovoj fabrici je ogromno, uveliko se vrše anketiranja, a u tim anketama zaista učestvuju i ljudi koji su prevalili 50-tu, posebno oni koji konkurišu za sektor IT i za inženjerske poslove.

Takođe, već je primljeno nekoliko desetina Leskovčana koji se obučavaju u Novom Sadu i inostranim firmama Delfija, pod čijem je okriljem Aptiv Pakard.


Podeli:
  1. I stranacki bilet

    14
    3
  2. Zaposljavanje u pedesetim,pa od toga nista nije bolje.

Comments are closed.