Asfaltira se najduža deonica u Leskovcu

Asfaltira se najduža deonica u Leskovcu
Podeli:

Put od pružne rampe na ulazu u Štrkovo naselje, preko Bogojevca do Postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda, odnosno, obližnjeg mosta preko Južne Morave, biće konačno presvučen novim asfaltom u roku od dva meseca.

Za asfaltiranje najduže deonice u ovom gradu, Leskovac i Ministarstvo privrede su izdvojili 56,6 miliona dinara.

Ovaj put je inače godinama izrovan, pun rupa, a novim asfaltom ćemo pokriti deonicu od 6,6 kilometara. Sve to za 60 dana“, saopštio je danas gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović na konferenciji za novinare.

On je istakao da je lokalna samouprava svesna koliko su saobraćajnice važne za građane i da nastoji da ih dovede u što bolje stanje.

Radove na bogojevačkom putu izvodi preduzeće „Trace PZP“ iz Vranja u okviru projekta „Podrška razvoju lokalne i regionalne infrastrukture“ Ministartsva privrede sa 22,2 i grada Leskovca sa 33,4 miliona dinara.


Podeli:
 1. U naselju Anciki se ne asfaltira nista od kako sam rodjen. Necu da mi bager ravna ulice, hocu asfalt jer zivim u gradskom naselju! Najveca smo gradska rupa!
  0  0
  • Svasta danas moze da ima status gradskog naselja, ili je to samo tvoja velika zelja. A ako uporedim tvoju tvrdnju da od kako si rodjen nista nije asfaltirano i komentar Ribolovca da je asfaltrana Bojtina ulica, reko bih da nemas vise od 7-8 godine. u tom slucaju bolje bi ti bilo da ides pises domaci, a ne da visis po net i komentarises po portalima!
   0   0
 2. Koliko li je glasova došlo iz tog kraja na prethodnim izborima? Iz Ančiki je, shodno broju stanovnika, uvek najviše glasova a za uzvrat od asfalta dobijemo samo obećanja. U naselju je asfaltirana ulica u kojoj je Bojtina kuća, i to, gle čuda, još dok je on bio gradonačelnik. Sada se priča da će se asfaltirati ulica u kojoj živi vlasnik preduzeća „Keramika Leskovac“ (njegovim zalaganjem) i ulica u kojoj živi predsednik MZ Ančiki. Ako se to obistini, biće dobro, ali te ulice niti su najduže, niti su najugroženiji njihovi stanovnici. Ima u naselju mnogo kritičnijih ulica iz kojih deca ne mogu pešice da izađu, zbog blata i vode, da odu do škole, prodavnice, igrališta… Prinuđeni smo da kolima (to više nisu automobili jer se svakodnevno voze po više km po rupama od pola metra, nekakvim džombama, izbočinama, blatu, vodi), ili na biciklima, ali u gumenim čizmama, vozimo decu u školu ili do glavne ulice. Takve su Barske ulice, bivša Veternička…
  21. vek je, plaćamo porez, eko taksu…(?!)
  0  0
  • Glasate zato sto vam neko obeca dva metra put, dve flase zejtin ili secer. Zato ga nikad nece ni dobijete.
   0   0
  • Asfaltira na se na osnovu planske dokumentacije i projekta. Mnogo ulica je asfatirano i popravljeno, mnoge raskrsnice, saobracajnice, trotoari, uredjene ulice sa drvoredima u proteklih 5 godina. E sada kada bih moglo sve odjednom da se asfaltira…
   0   0
   • Mal sto da gim asvaltiramo ulice be? Pal kad si glasaju i onakoj za nas koe ne briga.Devedeset posto glasaju za nasi i koe cse trosimo za Anciki. Toj za Bogoevce je mnogo dobro, toj takoj treba be.
    0    0
   • Ljudi moraju da se strpe. Da smo mogli uradili bi više nego što smo do sad. Ali je prethodna vlast potrošila sav novac i sada samo možemo da krpimo rupe.
    0    0
 3. svaka cast za deonicu,samo napred,samo bi mozda dodao komentar ako se vec rade ovakve velike investicije da se bar uredi i drvored pored trotoara,jer su iznikli orasi i svakakve grane pa ruze taj ulaz u Strkovo od pruge pa nadalje
  0  0
 4. Tetka iz kanade 12. marta 2018., 9:14 pm

  I u bratmilovce bio rok 60 dana a ono prodjose 6 meseci
  0  0
  • Sa projektnom dokumentacijom je sve u redu. Problem je sa podizvodjačima. Sledeći put ćemo morati više da povedemo računa oko toga.
   0   0
 5. Sta je sa ulicama koje nikad nisu imale asfalt???
  Njih zaobilazite. Da posaljem sliku iz ul Kosovke devojke u dubocici za vas novi gradski informer???
  0  0
 6. Sve je to lepo sto se asfaltiraju i renoviraju ulice, ali najvece slepo crevo je nas ulaz u grad od autoputa, jedno Vlasotince je uredilo ulaz u grad, a nas i dalje kocka.
  0  0
 7. Kupis dobar auto,das par hiljada eura i onda krenes putem Leskovac Vucje svakodnevno na posao i nazad i kroz godinu dana taj isti auto vredi 500€
  Neznam dokle ce tu biti predratna kaldrma,dokle cemo to da trpimo.
  A uzgred u Selu Strojkovce posluje vise od 50 firmi
  0  0

Comments are closed.