Auto škola Vesna, škola za celu porodicu

Auto škola Vesna, škola za celu porodicu
Podeli:

Ako ste planirali da krenete u auto školu, a ne znate za koju da se odlučite, možda je baš auto škola Vesna pravi izbor za vas, jer svojim kandidatima pruža najniže cene u Leskovcu, plaćanje na rate, besplatne dopunske časove za vozače koji nisu u mogućnosti da izvoze više a potrebni su im zbog polaganja, i prvu pomoć – gratis.

Auto škola Vesna nalazi se u naselju Dubočica preko puta Toplane, u ulici Dubočica 97d i preko dve i po decenije ima isti cilj, a to je poverenje klijenata koji će ih preporučiti svojim rođacima, prijateljima i kolegama, kao i da svaki kilometar vaše vožnje učine bezbednijim i ekonomičnijim.

Od januara 2017. godine  cene polaganja testova i cene polaganja vožnje smanjene su sa 4 na 2 hiljade dinara, a posle Nove godine, vlasnici ove auto škole planiraju da se ta cena spusti na samo 1000 dinara.

„Cenu polaganja testova i vožnje smanjili smo na po dve hiljade da bude koliko toliko pristupačnija, jer se desi da mlađi kandidati padnu pa ne dolaze mesecima pošto nemaju pare da plate ponovo. Nudimo i prvu pomoć besplatno koja je inače 6 do 8 hiljada“, ističe suvlasnik i jedan od instruktora u ovoj školi Miloš Kostić.

Poseduju sopstevni parking, nude akcije preko cele godine a u ovoj školi ćete dobiti obuke za vozače A1, A i B kategorije, na raspolaganju su vam dva motora i pet vozila, od toga tri najnovija starosti od tri godine (Reno clio, Pežo 208 i Citroen c3), 4 instruktora, teorijsku nastavu u njihovoj kancelariji na 12 računara, 1 predavača i dva ispitivača, a prolaznost testova iznosi preko 90 posto.

Obuka je propisana zakonom, a cena je standardna, 12 hiljada dinara teorijska nastava i 40 hiljada dinara praktična, traje oko tri meseca, a što se tiče plaćanja, otvoreni su za saradnju i dogovor sa kandidatom, jer imaju u vidu da svako ima različite mogućnosti.

„Uslovi plaćanja su mahom na rate koje nisu fiksno određene nego ko kad ima, u principu sve je stvar dogovora sa kandidatom, pa tako plaćaju i čekovima, preko administrativne zabrane, putem računa, kešom. Kada je polaganje u pitanju, gledamo da maksimalno izađemo u susret, kada je obuka u pitanju, imamo kanidate koji žive malo dalje i u slučaju loših vremenskih prilika odvozimo ih kući“, objašnjava Kostić.

Za vlasnicu Vesnu Mihajlović i njenog suvlasnika Miloša, najbolja reklama je upravo zadovoljni klijent, koji će ih preporučiti i dovesti im bar još jednog novog kandidata.

Sve dodatne informacije, kao i kako doći do njih, možete naći na njihovom fejsbuk profilu Auto Škola Vesna, gde postoji obeležena navigacija koja vas dovodi do same škole, a možete ih i kontaktrirati putem telefona na broj 016/222-885.

(promo)


Podeli: