Bajkeri sa juga osvanuli na rok žurci u Vučju (FOTO, VIDEO)

Bajkeri sa juga osvanuli na rok žurci u Vučju (FOTO, VIDEO)
Podeli:

Preko tri stotine bajkera sa juga Srbije i iz Makedonije, u prisustvu velikog broja mladih,  uživalo je sinoć na rok žurci, odnosno, koncertu odličnih rokera iz benda Lajtmotiv iz Lipovice kod Leskovca.

Žurka se skoro osam sati održavala na košarkaškom igralištu kraj Vučjanke, pored izglancanih i gusto parkiranih moćnih dvotočkaša, roštilja, kokica i piva. Igralo se, pevalo i družilo do tri sata posle ponoći.

Izostala je očekivana revija kroz Vučje uz unapred određenu maršrutu i budne policajce.

Odustali smo jer nismo mogli da izađeno iz dvorišta, nije bezbedno. U malo Vučje stiglo je više bajkera nego na mnogim renomiranijim skupovima. Drugi imaju problem motora, mi problem prostora. Dgodine ćemo se potruditi da nađemo drugi prostor“, priča Tomislav Stojiljković, koji sa drugom Igorom Ilićem deveti put organizuje moto-žurku.

Iako tvrdi da se radi o lokalnoj moto-žurki, u Vučje su stigli motoristi iz desetak niških klubova, takođe i iz Leskovca, Vladičinog Naha, Vranja, Vlasotinca i drugih krajeva na jugu Srbije.

#Mladost Vučja na moto-žurci

Posted by Jugmedia on Субота, 14. јул 2018.

Verovatno im je bilo lepo pa se ponovo vraćaju“, komentariše organizator.

Glavna nagrada

Oko 22 sata, kada se očekivao početak revijalne vožnje kroz Vučje, utihnula je muzika a na bini su podeljene zahvalnice i nagrade. Glavnu nagradu, auspuh, dobio je motorista iz Vladičinog Hana.

U pozadini nekadašnja vila Laze Teokarovića u poslednjem činu urušavanja

Moćne mašine ostale su nepokretne

I poznati učesnici

Organizatori su imali i obećanje pevača Stevana Anđelkovića, rodom iz Vučja, da će svojim pesmama uveličati skup, ali nije stigao s obzirom da se duže zadržao u Grdelici gde je na tamošnjem letu ima koncert.


Podeli:
 1. bajkeri u svetu su uglavnom kriminalci, kod nas mozda ne neznam

  13
  • Vidi se da si svetski putnik i da dobro poznajes tu vrstu ljudi…

   11
   2
  • Donald Tramp 15.07.2018., 21:43

   Mi nismo deo sveta, ali mozda ce jos neko da napise nesto, valjda smo sa ova dva smislena komentara napravili dobru uvertiru za konstruktivnu raspravu.

 2. Tuča maloletnika? Pa u Vučju nema više maloletnika, mesto je pusto…

  8
  1
  • Donald Tramp 15.07.2018., 21:47

   Ovo mi se svidza, da se provuce i malo politike, mozda cak i nekog nenamestenog naterate da napise komentar.

Comments are closed.