Boban Đorđević podneo ostavku

Boban Đorđević podneo ostavku
Podeli:

Iz proverenih izvora, Jugmedia saznaje da je dosadašnji trener FK Jablanica iz Medveđe Boban Đorđević, podneo neopozivu ostavku na mesto šefa stručnog štaba.

Da li je povod za ostavku neplaniran poraz od direktnog konkurenta u borbi za opstanak u fudblskoj zoni Jug ili su u pitanju neki drugi razlozi, nismo uspeli da saznamo.

Jablanicu očekuje teško gostovanje u Bojniku, protiv Puste Reke koja je u poslednje četiri utakmice zabeležila tri pobede pa je ostavka, možda, pokušaj ovog fudbalskog entizijaste i jednog od sinonima za fudbal na području opštine Medveđa, da ekipu trgne pred početak odlučujućih borbi za bodove.

Fudbal na području Medveđe, bez Bobana Đorđevića, teško je zamisliv svim poznavaocima fudbala na prostorima Jablaničkog okruga.

 


Podeli:
  1. Sportski stručnjak 4. maja 2018., 4:56 pm

    A kad će trener Sloge Leskovac da podnese ostavku iz moralnih razloga, zbog katastrofalnih rezultata i evidentnog ispadanja u JOL.

  2. GORAN PEJKOVIC SMUDLA 4. maja 2018., 10:28 pm

    LOS ZNAK ZA EKIPU IZ MEDVEDJE OVO IPAK BOBAN JE MNOGO UCINIO I DAO ZA OVAJ FUDBALKI KLUB,NEZNAM STA JE RAZLOG,,IPAK OVAKVI LJUDI TREBA DA VODE SVOJ KLUB SVOJE MESTO,SVE STO DODJE SA STRANE JE KRATKOG DAHA ,PODRSKA ZA BOBANA

Comments are closed.